Малкият Тоби направи всичко, за да се върне при семейството си, а те опитаха да го убият (СНИМКИ)

Когато котаракът Тоби бил отдалечен от дома си, той много тъгувал по семейството си.

Те му липсвали толкова много, че напуснал новия си дом и извървял 12 мили, който са приблизително 20 км, за да ги намери отново. Но когато ги открил, семейството всъщност не било толкова щастливо да го види.

Трогателно! Малкият Тоби направи всичко, за да се върне при семейството си, а те опитаха да го убият (СНИМКИ)

Семейството всъщност подарило Тоби на други хора, защото вече не го искали, заради което и се изненадали когато го заварили пред вратата си. Отдадеността на Тоби да ги намери въобще не ги трогнала и те го завели в местния приют, за да го приспят.

За щастие, служителите в приюта се свързали с местна благотворителна организация и им обяснили какво се случва. Приютът за животни в Северна Каролина се съгласил да го прибере и да сподели интересната му история в социалните мрежи. Те написали следното:

„Когато семейството на Тоби повече не го искало, те го подарили на друго семейство. Но те са липсвали на Тоби и затова той извървял 20 км обратно до дома си. Но когато пристигнал, те разбили сърцето му.

Семейството, което той си мислил, че го обича, го завело в приют и помолило хората там да го приспят. Приютът ни се обади, за да ни попита дали искаме да го вземем и да му помогнем да намери ново семейство. И разбира се, ние казахме ДА!“

Историята на Тоби е споделена от хиляди хора по цял свят. А цялата публичност е дала невероятни резултати – Тоби има нов дом. Тоби е осиновен от Мишел, която живее в Ню Хемпшийр. В новия си дом той е обичан и дели къщата с други двама котешки братя.