Мари Вачева със сензационни разкрития за ромското семейство, при което живееше

Мисис България Вселена Мари Вачева и Мартин Кулегер са само една от ВИП двойките, които се  впуснаха в предизвикателството да заживеят в ново семейство за седмица.

Това се случи в рейтинговото предаване на bTV „Смени жената“, където Мари заживя в ромски дом.

Двете семейства са от коренно различен свят. Мари и Мартин са мултикултурно семейство, граждани на света и класически пример за това как живеят богатите.

Мая и Мариус пък са интегрирано ромско семейство, което едва свързва двата края. След участието й в предаването наш репортер се свърза с красивата Мари Вачева, за да разбере какви емоции бушуват в нея от изживяното и какво ново се случва в живота й.

– Как се почувства в предаването „Смени жената“, където изостави за малко луксозния си живот и заживя в доста бедно семейство? Какви изводи си направи?  –

Без никакъв проблем се преместих там, тъй като знаех, че е за няколко дни (смее се). Беше интересно да експериментирам със себе си и с моя мъж, така че го приех с радост, много емоционално.

Стигнах до извода, че е важно да се обичаме и да го показваме всеки ден. Винаги ще ни е от полза да показваме любов към хората, да бъдем себе си, честни и лъчезарни. Важно е да се влива позитивизъм всекидневно. Аз съм привърженик на позитивните неща.

– Приемаш ли начина на живот на другото семейство и това, че жената издържа безработния си мъж? 

– Не съм тази, която трябва да дава такива оценки. Към момента те са в една такава ситуация, която се надявам скоро да приключи и той да си намери работа. Трябва да си помагат във финансовите и домакинските задължения.

Израснала съм в такова семейство, в което всички си помагат и ще им пожелаем да им се случи в най-скоро време. Не одобрявам само тя да се грижи за семейството.

– Имаш ли рецепта за поддържане на искриците любов между двама души? 

– Рецепта няма, просто ние трябва да бъдем всеотдайни и любящи. Много е лесно да оставиш един човек, но много по-трудно е да бъдеш с него дълги години и да го задържиш до себе си. Ние трябва да влагаме енергията и мисловния процес единствено към този човек, с когото искаме да бъдем и да се раздаваме на 100%.

– Дестинации като Дубай, Мароко и Катар са ежедневие за теб. Успя ли да обиколиш света и къде още искаш да отидеш?

  – Успяла съм да обиколя доста държави. Сега ми предстои ходене до Виетнам, то е във връзка с конкурса „Мисис Вселена”. Пак ще бъде интересно преживяване за мен. Вече съм започнала да се подготвям с моя проект, който е свързан с каузата против домашното насилие. Подготвям презентация на английски език с кратко видео как виждаме ние нещата и как да се борим срещу този проблем.

– Разкажи ми за срещите си с Памела Андерсън и сина на Ален Делон? 

– Памела Андерсън срещнах във Виена на Виенския бал. Наш общ познат, който е собственик на известно заведение там, беше поканил нея и още няколко известни личности. Покани и нас в същата ложа. Засякохме се и тя беше удивена от моята външност, както и аз от нейната.

Памела е много красива и сладка жена, впечатлена съм.  Със сина на Ален Делон също се засякох там. С него нямахме възможност толкова да си разговаряме. Доста добре изглеждаше, но нямам кой знае какви наблюдения, тъй като папараците не го оставиха на мира.

Неминуемо по време на тези обиколки в различни държави се срещам с най-различни хора, дори известни личности. Чувствам се облагодетелствaна.

A чувстваш ли се като ВИП личност, нещо повече от обикновените хора, които нямат твоя стандарт на живот? 

– Чувствам се щастлива от това, че имам възможността да обикалям. ВИП  в никакъв случай.

– Като принцеса ли те гледа твоят приятел Мартин? Има ли нещо, което ти отказва?

– Естествено, че има неща, които ми отказва. Той обича умерени жени и специално аз гледам винаги да съм такава. Колкото и възможности да имаме, не може да искаме да притежаваме целия свят. Двамата вървим напред заедно, защото се допълваме и подкрепяме.

– В сексуален план може ли да се каже, че сте разкрепостени? Почитатели ли сте на сцени като от филма „50 нюанса сиво“?

  – (Изчервява се.) Малко ме притесни с този въпрос! Сексуалният ми живот е доста добре задоволен, нямам  никакви оплаквания и затова сме заедно.

– Въпреки че си заета жена, не може да не получаваш все още неприлични предложения? 

– В момента неприлични предложения мога да получа единствено в социалните мрежи. Хората много не си позволяват да се обръщат към мен с подобни намерения, тъй като с Мартин сме непрекъснато заедно. Нямат тази възможност да ме ухажват.

   – Популярни личности пробват ли си късмета?

– Разговаряли сме, но с Мартин винаги сме заедно, а те го уважават като мъж и позиция. Не могат да си позволят някакви по-директни разговори.

– Имаш ли приятели от шоубизнеса? А с такива, с които сте се карали? Говореше се, че с Моника Валериева имате някакъв проблем?

– Какъв проблем да сме имали?! Просто пътищата ни се разминаха – аз заминах за Австрия, тя си остана в България. Преживели сме много хубави моменти, бяхме близки, но в момента нямаме общи интереси. Ще се радвам тя да върви напред и да се развива.

– Гърми голям скандал сега с твърдението на Мис България Вселена Николета Тодорова, че момичетата в такива конкурси си плащали победата със секс…  

– Да, вчера с Мариана Маринова коментирахме тази тема. Много е смешно това твърдение. Всеки търси под вола теле, някакви евтини сензации. В крайна сметка всеки има право да живее живота както си иска и да отправя обвинения към когото си иска. Никой няма директни доказателства, всичко е на приказки.

Твърденията на Николета са безпочвени. Това, че някои жени обичат да се изявяват с тялото, да показват визия – не могат да се квалифицират под общ знаменател. Мисля, че обвиненията са смешни.

Интервю на Красимир КРАСИМИРОВ, в. „ШОУ“