Мария разкри дали ще участва във „ВИП Брадър All Stars“

В последните няколко дни започна да се шушука, че фолк певицата Мария ще прекрачи прага на звездната къща на „ВИП Брадър“ за втори път – като този път ще се включи в сезона „All stars”.

Според слуховете, в момента текат преговори между топ пайнерката и продуцентите на формата.

HotArena потърси за коментар Мария и се добра до информацията, която дава търсения отговор на въпроса. Оказа се, че тя няма да влиза в предаването, доводите за решението й са доста основателни.

Искаше ми се да бъда част от „All stars”, но имам много участия. Подготвям и ново видео, което ще бъде заснето отново извън страната. Готвя се и за моето представление за големия концерт на „ТВ Планета“ в Арена Армеец“, категорична е певицата.

Пайнерката жонглира измежду 2-3 участия на седмица. Дъщеря й Мери се намира в деликатна възраст – в пети клас и има доста домашни, а майка й редовно се притичва на помощ и контролира изпълняването им.

Наред с това Мария чертае планове за действие по новото си видео, което ще бъде заснето за пореден път извън граница. Парчето ще носи името „Мое е момчето“.

Работим и усилено върху големия концерт на 4 декември в Арена Армеец, затова технически няма как да бъда на няколко места едновременно… Иначе обичам тази къща и този формат и желая много успех на онези, които ще прекрачат прага й!“, добави в заключение брюнетката.