Мария разкри шокиращи неща за живота си!

“В момента ме тресат много положителни емоции. Намирам се в страхотно състояние на духа и съм в много добра кондиция. Ако самата аз не разкажа, че съм минала през нещо, което е било трудоемко за мен, няма кой как да ме усети и да ме разбере.“

„Аз съм човек като всички останали. Отделно от това аз минавам през нещата много бързо и устремено, с невероятна сила и дух и така ги преодолявам, че дори и забравям, че са ми са се случвали. И продължавам напред. Просто мачкам и продължавам. И ако някой не ми даде фактология на пътя, който съм изминала, аз сама за себе си не си давам сметка, че първо – годините отлетяха, второ – през колко много неща преминах и то сама, което е по-трудното, особено в случая, когато си и родител”, каза тя.

Мария споделя, че наскоро е претърпяла метаморфоза в своя живот, която е била продиктувана от нещо комплексно, което е преживяла в рамките на  изминалите две години, откакто е напуснала бившия си съпруг.

“Защото всеки има някаква ценностна система и начин на живот, нещо, с което е свикнал. Аз съм семеен тип човек, това за никого не е тайна. Аз обичам да бъда ситуирана в партньорство. За мен самотата е трудно начинание. Аз винаги имам човек до себе си.“

„Много рядко съм била съвсем, съвсем сама. Имала съм и такива моменти, но аз обичам партньорството, не просто да знам, че имам някой, който ми е зад гърба и ме поддържа и помага. Обичам да живея с мъж, обичам семейната обстановка и всичко друго ми е трудно и не е мойто”, добави Мария.

“И като че ли този хаос в който изпаднах сама, тези новости, които дойдоха като емоции в моя живот – и партньорства, и запознанства, и желания и интерес откъм мъжката страна, като че ли всичко това заедно с динамиката в работата ми, ми дойде като една тежест. Тази т.нар. метаморфоза е едно ново начало в моя живот. Животът е на няколко етапа. При мен това е втория етап и аз вече съм в северния си възел. Просто ставаш друг. Хората определят това по много различни начини”, казва Мария.

Певицата признава, че в най-тежкия момент от тази метаморфоза се е появил един мъж в живота й, благодарение на когото е успяла да усвои и голяма част от баланса на поведението, баланса вътре и вън, и да стане най-добър приятел със спокойствието, което е нещо много важно, особено в този дълъг процес на борба и болка.