Мария си показа най-милото (Снимки 18+)

Фолк миньончето Мария отново реши да напомни за себе си с провокативна снимка. Изпълнителката е усвоила до съвършенство триковете на колежките си Андреа и Камелия, които са царици на провокацията в социалните мрежи.

Бившата жена на Гущеров пусна фотос в социалните мрежи, на който позира по къса червена рокля. Странното в случая е, че разголването не е особено присъщо за Мария. За по-голям ефект с едната си ръка е дръпнала нагоре тоалета си, за да се покаже дантелено черно бельо.

Откакто вече не е госпожа Гущерова, тя не спира да се съблича и да показва плът. Източници на Блиц издадоха, че по време на съжителството си с Християн Гущеров е имала забрана за прекалено разголени снимки и видеоклипове. Милионерският наследник бил толкова ревнив, че дори ѝ забранил да ходи по участия вечер. А за да не я запят мъже във фитнес залата, той закупил нужните уреди на Мария, за да тренира в домашна обстановка.

Сегашната му половинка Светлана Василева също се покри откакто е с него, което ни навява на мисълта, че също е под строго командване и стриктни забрани. Не е ясно как двамата се справят с разходите, тъй като упорити слухове гласят, че баща му е спрял кранчето. Твърдо отказвал да издържа жените на сина си. Гущеров Старши свикнал с Мария и я харесвал, но така и не успял да приеме новата си снаха.