Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Марияна Попова ще роди утре! Плачков излиза от къщата

Певицата Марияна Попова и половинка на актьора Веселин Плачков ще  роди утре.

По този повод Плачков се е разбрал с продуцентите и вече е готов да излезе от предаването за няколко часа.

„Раждам в четвъртък”, разкрива изпълнителката. „Веселин ще е до мен по време на раждането. Ще излезе за малко от къщата, разбрал се е с продуцентите”, споделя още тя, пише „България днес”.

Певицата е без половинката си от десет дни, но въпреки това не се чувства самотна. Тя живее в чисто нова къща край село в Казанлък, където довършва последните детайли от обзавеждането на детската стая.

Жилището на най-новия член на семейството отдавна е боядисано и обзаведено и го очаква. А бъдещата майка и мъжът й са напълно готови за появата на малката госпожица на бял свят.

„Не съм самотна. Винаги има някой с мен. Тайно се надявам Веселин да излезе по-скоро от „ВИП Брадър”, но все пак му стискам палци за победата. Гледам го всяка вечер. Той влезе вътре, защото сам е преценил”, призна още Попова.

Самата певица има доста добър опит с шоуто. Преди няколко години тя също влезе във формата и участва в един от най-силните сезон на предаването и дори се сгоди за предишния си приятел Ханес.

„Казах му всичко, което аз усетих в предаването. Играта е строго индивидуална. Дадох му напътствия. „ВИП Брадър” е отборна игра”, споделя още изпълнителката.

Коментари
Зареждане...