Мария Илиева съсипана! Георги я изостави месец след раждането за по-млади мадами!

Мария Илиева е съсипана! Само месец след раждането бащата на детето й я изостави за по-млади момичета.

Изпълнителката е принудена да отглежда сама новородения Александър, но получава финансова подкрепа и от родителите на Георги.

Пред свои приятели и красиви жени Георги твърдял, че е свободен мъж, който просто има дете от певицата и бил в неангажираща връзка с нея.

Близки до него споделят, че той често си позволявал да кръшка на изпълнителката, но тя вече не се впечатлява особено от този факт, защото била твърде заета с отглеждането на наследника му, който преди дни навърши един месец, писа „Телеграф“.

Въпреки че още в самото начало на връзката им родителите на младия татко Георги Михайлов бяха против отношенията им, те се радват на внука и подкрепят финансово майка му.

Една от главните причини да я недолюбват е разликата във възрастта. Обмисляли варианта да припишат бизнеса си в Западна Европа и всичко на бебето и баща му, но ако Георги и Мария живеят и гледат малкия Алекс поотделно.

27-годишният Георги все още работи и живее в Брюксел и засега предпочитал да пътува от време на време до България, за да бъде с Мария и сина си.

За съвместно и постоянно съжителство обаче и дума не обелвал, както забравил и обещанията си за сватба.