Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Мария претърпя ужасен пътен инцидент след нелегално участие, което може да й струва кариерата! (СНИМКИ)

Поп-фолк певицата Мария е претърпяла пътен инцидент, от който едва се измъкнала на косъм, преди да стане страшна трагедия.

Бившата съпруга на милионерският син Християн Гущеров е спукала гума на пътя между Михалково и Кричим. Инцидентът станал след полунощ в понеделник, пише ХотАрена.

Колата на Мара баровски джип „Мерцедес“ е щял на косъм да се обърне и падне в стръмно дере, което води във водите на река Въча. Тя се е случила заради паднали камъни на шосето, в комбинация с висока скорост, с която е карала Отварачката.

Но защо и за къде е бързала? 

Причината може да коства кариерата й! Ситуацията около произшествието става още по-скандална от факта, че Мария се е връщала от участие в Родопите.

Проверка показва, че на 23 юли тя няма обявено официално такова. Следващото й е в Пловдив на 24-ти. Но в понеделник Мара определено е пяла без продуцентите й от „Пайнер“ да знаят за това, сочи елементарната логика.

Певицата, от друга страна, пък не се слави с имиджа да си отваря устата на аванта. Тя е популярна в чалга средите с маниакалния си интерес към парите и всички начини, по които може да ги изкара. Което означава, че е лапнала хонорар за нелегалното си участие, но не е отчела нищо на „Пайнер“.

Според информация има много свидетели, снимки и видео, които могат да докажат изявата й на 23 юли.

Фотосите са на необявеното участие, заради което компанията, в която работи, може да я уволни.

Коментари
Зареждане...