Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Мария се раздели с Ангел Свинаря. Вижте кой е новия ѝ приятел!

Фолк певицата Мария е сложила край на връзката си с бизнесмена от Стара Загора, известен като Ангел Тенев –  Свинаря.


Ангел и Мария са разделени от скоро. Конфликт при раздялата не е имало, дори са запазили приятелски отношения помежду си.

Мария е върнала и колата която ползваше от бизнесмена. Мерцедес  S – класа. Преди дни папараци успяха да я засекат с новия автомобил.

От днес чалга дивата обаче е с ново возило. Пак Мерцедес, но джип, говори се във фолк средите. Слух сочи, че Мария има и нова връзка. С много сериозен бизнесмен от Североизточна България.


Не е тайна, че около любовния живот на певицата през последната година се носеха различни слухове. Един от последните гласеше, че тя мачка чаршафите с 20-годишно момче, което се казвало Борис. 

„Заигравката“ на Мария и Борис била отскоро. Според клюките – младежът не е популярен в публичното пространство, но се радвал на добро финансово благосъстояние. 35-годишната Мария се впечатлила от тялото и визията на младежа и бързо му завъртяла главата. В този слух, обаче единственото вярно нещо е името на певицата.

Наша информация, потвърдена от няколко независими източника категорично разкри, че Мария е влюбена, а новия ѝ приятел е въпросният бизнесмен от Североизтока. Имиджът му в бизнес средите бил на един от най-класните мъже в България.

Коментари
Зареждане...