Мария сподели коя е най-голямата й болка!

“Най-голямата награда за мен е всичко онова, което имам – дъщеря ми Марая, деновете и имам кариерата си“, заявява откровено Мария, предава planeta.tv.

Фолк певицата вече 18 години е сред топ имената в поп фолк жанра. Има ли Мария тайна при подбора на своите песни, така че те да докоснат феновете:

“Хитовете са въпрос на късмет, защото на мен може една песен да ми харесва и да откривам себе си чисто емоционално, но да не мога да докосна Вас. Песните се раждат от сърцето, а хитовете са вашите любими песни, надявам се, че се срещаме някъде по средата“, признава тя.

Мария говори и за вдъхновението, което е толкова важно за всеки изпълнител. За нея то идва от любовта на публиката, от всичко онова, което феновете споделят с нея и от желанието им тя да присъства в техния дом, мисъл и във вълшебните им моменти със своите парчета.

“Кариерата ми е всичко, за което съм мечтала. Тя ми дава всичко онова, от което имам нужда като жена, като изпълнител. Така че, пожелавам си тази кариера да продължи още дълги години“.

“Любовта и музиката за мен са неимоверно свързани. Любовта е музата… Болката, насладата от нея във всичките й аспекти“, завършва Мария.