Фолк-звездата Мария е по-секси от всякога в новото си видео към песента „Точно как“.

Новото пр   едложение на Мария е специален подарък за меломаните за настъпващата пролет. Парчето е на миксмейкъра Коста Йонита. За лентата Мария се  довери на режисьора на годината Bashmotion.

Снимките към видеото бяха организирани в 2 дни, с много различни локации и визия, а топ-изпълнителката на Пайнер, че освен многото различни гости, в клипа участва и самият Кости. Мария обеща на феновете си едно много динамично и пролетно парче, което да се превърне в тотален хит

По време на снимките на видеото Мария пък се справяше със стреса, отдавайки се в прегръдките на козметиката на Рефан България. Фолкдивата сподели това дори в своите инстаграм. и фейсбук профили.

„След напрегнатите дни на снимачната площадка за новия ми клип е време за релакс със серията ANTISTRESS на Refan. Етеричното портокалово масло е афродизиак и има силно въздействие върху сетивата – носи топлина, жизненост, щастие и чувственост!

Точно от тези усещания имам нужда в този момент. Нежна ексфолиация от захарните кристали, а кожата е като кадифе след допира с маслата от бадем, гроздови семена и кайсиеви ядки“, сподели със стотиците си хиляди фенове секс символът на 2017-а година.