Мария запозна дъщеря си с новия си

Фолк певицата Мария предприе голяма крачка в живота си! Певицата реши да запознае дъщеря си Марая с новият си приятел преди няколко месеца, когато Мария заведе щерка си в Англия, научи „България Днес“.

Новият възлюбен на изпълнителката, който е българин и развива успешен бизнес на Острова.

Двамата с Мария са заедно от повече от четири месеца и чалгарката решава, че е време дъщеря й да познава новата й изгора. Гаджето на Отварачката направил всичко възможно, за да се хареса на щерката на приятелката си. Той приготвил куп изненада за малката Марая, която останала очарована.

Новият на певицата затрупал с подаръци щерката на гаджето си, които много се харесали на малкото момиче, издадоха близки до Отварачката пред вестника.

Марая харесала изключително много избраника на майка си и дори вече разпитвала кога ще го види отново. Мария през няколко дни кръстосва между България и Англия, за да може да е с гаджето си. Чалгарката и бизнесменът се запознават, докато Отварачката има участие в Лондон.

Бизнесменът, който е с няколко години по-голям от нея, хлътва до уши, щом вижда за пръв път сексапилното миньонче. Мария също леко залита по него и двамата си разменят номерата.

Бизнесменът прави първата крачка и започва да я залива със съобщения. След няколко седмици бизнесменът кани Мария в своето имение, което се намира близо до Лондон. И оттогава двамата са на крилете на любовта.

„До него се чувствам спокойна и уверена“, признава Мария

Източник: hotnews.bg