Марияна Попова – бременна с момиченце! Ражда през октомври!

Поп певица Мариана Попова и любимият й – актьорът Веселин Плачков, чакат момиче.

Двамата избраха да обявят официално щастливата новина първо по една от националните телевизии, а после я потвърдиха и в интервюта за вестниците.

От месеци медиите съобщават, че изпълнителката е бременна, но досега двамата родители мълчаха явно от суеверие, че през първите месеци за бебето не се говори.

През уикенда стана ясно още, че момиченцето ще се появи на бял свят в началото на октомври, но попова засега продължава с участията си.

Тя вече е майка на 8-годишната Мария-Магдалена от връзката й със сомелиера Ханес.

Екранният Васил Левски пък се радва на с година по-голямата Андрея, плод на брака му с Даниела, с която останали приятели. Двете момичета много се радват на бъдещето бебе, разказа Плачков пред „Монитор”.

Двамата с любимата жена са в търсене на перфектната розова количка и най-малкия размер кокетни роклички. Припомняме, че през март Попова и Плачков се сгодиха и ще се разходят до олтара до края на годината.

Щастливата новина певицата потвърди със снимка на красивия пръстен в профила си във Фейсбук. „Когато има смисъл! Тя каза най-истинското ДА в живота си!“, гласят думите й към кадъра.

Познанството на Мариана и Весо датира от преди около две години, когато се срещат на откриването на пешеходна пътека край язовир „Кърджали“.

Източник: woman.bg