Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Мая Илиева се върна в България, за да въдвори ред! Коли и беси наред!

Мая Илиева се върна, за да наложи строг ред в собствения си бюти салон. Красавицата черпила вдъхновение не от кой да е, а от самия Слави Трифонов, който е известен, че глобява хората от екипа си за щяло и нещяло.

„Клиентите ни до една са влиятелни дами в обществото и няма как да ги коментираш, лесно може да стигне до тях какво си говорил. Двама колеги вече изгърмяха с по 200 лева и затова сега няма непринудени разговори и размяна на клюки на работното място“, обясни мълчанието на персонала на работното място.

Според него Илиева винаги е била строга шефка, но предвид кризата не искала да загуби и една вип клиентка.

Именно на такава ситуация се натъкнаха папараците на „България днес“. 44-годишната красавица напусна салона за кафе и цигара, но всъщност дебне през прозореца и не изпуска от очи подопечните си.

Мая бе облечена в последен модел кожух на дизайнера Том Форд, за който е броила 3000 долара. Оранжевите й боти с танк подметка също привлякоха вниманието на минувачите.

Междувременно в салона на Илиева през деня се изреди върволица от фолк певици.

Едни от най-запалените феновете на услугите в салона на Илиева са Адриана Тюркмен и певицата Анелия, на която Мая е кума. Явно певицата не се плаши от цените, които започват от 200 лева и четири пъти се разкрасява при сродницата си.

Коментари
Зареждане...