Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Мая Илиева залюби млад милионер

Мая Илиева има нов мъж до себе си. Гангстерската вдовица е интимна с руския милионер Серьожа, който от доста време живее в България и е собственик на редица апетитни имоти във Варна и Бургас.

Според близки до вдовицата на Жоро Илиев, тя отново е влюбена и почти неразделна с руския баровец, който е с около 10 години по-млад от нея.

Казват, че Серьожа, който се познавал от доста време с Мая, успял да я омая това лято и оттогава двамата обикалят заедно Европа, писа „Уикенд“.

Всяка седмица Сергей и Мая отлитат за по 3-4 дни на някоя топ дестинация. Откакто са заедно, посетиха Минокос, Сардиния, Рим, Милано, френската Ривиера, а за последно бяха на Балеарските острови“, одумват интимната тръпка на висаджийската вдовица познатите й.

Според думите им, Серьожа бил син на влиятелен руски генерал от близкото минало, който съумял да натрупа значително богатство в родината си, което инвестира в България.

Новият възлюбен на Мая Илиева живеел в престижен мезонет в идеалния център на София и разполагал с огромна къща във Варна, отделно от това имал недвижими имоти в Гърция и Италия.

Финансовото състояние на Серьожа обаче едва ли е причината той да заплени Мая Илиева, която успя да наследи огромно състояние след убийството на мъжа си Жоро Илиев на 25 август 2005 г.

За разлика от повечето мафиотски вдовици, чиито авоари бяха отнети от съдружниците на застреляните им мъже, Мая Илиева запази почти целия официален бизнес, принадлежащ някога на Главния.

Тя разпродаде голяма част от хотелите и имотите си и прибра внушителната сума от над 100 милиона лева, припомнят паметливи летописци на родния ъндърграунд.

Коментари
Зареждане...