Мая Салмова, разбила главата на клиент

Мис Тигрова е разбила главата на клиент в еротичния бус, в който работи.

Оборотната Мис Тигрова, която дори и да е отличничка във въртенето на кръшни танци около пилон по оскъдно облекло, не е застрахована от каръшки изцепки.

Докато изкусително поклащала бедра, палавницата се покатерила на пилона, като казала на потния от тестостерон младеж да седне отдолу, за да се наслади на гледката.

Идеята била лудото изпълнение да се увенчае със сядане върху лицето на мераклията. Замисълът на тигрицата се провалил мощно, когато изведнъж ръцете й се изхлузили от металната тръба и тя паднала върху мачото. Здраво го халосала с 15-сантиметровите си токове по кратуната, писа „Таблоид“.

Така ергенът вместо да получи незабравима нощ в стриптийз буса, той я прекарал в болницата, където отишъл да си снима наранената глава.

Инцидентът се случил преди няколко месеца, но се пази в тайна както от Тигрова, така и от клиентите, наели въпросния бус. Превърналото се в кошмар парти на четири колела струвало 350 лв. за 2 часа. Трябвало е да бъде запомнящо се ергенско парти за бъдещ младоженец, но Майчето съсипала замисъла му.

Мис Тигрова се паникьосала заради резила и се извинила, но мъжът бил толкова бесен, че съсредоточил енергията си в това да се сдържи да не я цапардоса и той.