Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

МЪЖ МЕЧТА ! Той е … стриптизьор под прикритие !

Може ли двадесет и няколко годишен журналист да смени досадната работа на лаптопа с танци в скута на разгорещени мацки, докато ги убеждава, че е МЪЖЪТ МЕЧТА ?

Има само един начин да се провери, смята Боби Палмър…

Усещам кръвта във врата ми как кипи толкова силно, почти я чувам. Четирите еспресо, които изпих в бекстейджа, са си свършили работата, дехидратирали са мускулите на ръцете, гърдите и корема, така че изпъкват повече.

Блестя от пот, бебешко олио, масло за изкуствен тен, което мирише на кучешки бисквити и на всеки бар, в който се събират студенти. Усещам кипналата кръв на повече от 500 жени, които крещят в един глас.

„Съблечи! Съблечи! Съблечи!“

Чувам ги дори и върху интрото на R. Kelly Cookie, песен, която слушах по време на репетициите почти цял месец. Адреналинът се качва. Сега или никога. Дънките ми са спуснати ниско, долната част на лицето ми е покрита с кърпа. Изкачвам се по стълбите.

„Ти притежаваш тази сцена“, убеждава ме стриптийзьорът Мистър Мияги.

И ето че аз съм полугол в клуб, пълен с жени, които са платили за да видят най-известните стриптийзьори на Англия в действие. Единственото нещо, което „имах“ в момента, бяха много, много потните ми длани.

И като лъв, който изучава плячката си (по-скоро като малко дете, което търси родителите си в магазина), се заоглеждах за жена, която да мога да вдигна. Тази пред мен? Роклята ѝ беше твърде къса. Тази отдясно? Изглежда много агресивна.

Най-накрая виждам една – хубава блондинка на трети ред. Оправям шапката си с козирката назад и се приближавам. „Ела с мен“. Опитвам се да звуча настоятелно.

Приятелките ѝ избухват, когато я повеждам сред тълпата. „Никога не съм правила нещо подобно“, изненадано казва тя. Смешно, но и аз си мислех точно това.

Той е... стриптийзьор под прикритие

Нерви – ден първи

Един месец преди съдбовната вечер си седя пред лаптопа, където си ми е мястото. Разбирате ли, аз не съм стриптийзьор. Аз съм само писател, който за последно е танцувал в шести клас.

Но бях изправен пред предизвикателството да се присъединя към Dreamboys, най-добрата мъжка група за стриптийз в Англия. Да проникна в известния им автобус и да се кача на сцената.

Да разбера кои са, какво ги прави толкова здрави, какво е да си обект, заради който се харчат пари пет дена в седмицата. Това си е стрес, да ти пъхат пари под бельото и да имитираш секс на сцена, нали?

Срещаме се за пръв път в зала за фитнес в Лондон през един дъждовен следобед. Аз вече съм се настроил, че няма да ги харесам. Излизайки наперено от съблекалнята, единият от тях спира по пътя едно момиче с думите „Мисля, че съм влюбен в теб“, провиква се Лотън.

Той има широка татуировка на китката и къдравата му коса е вдигната с кърпа. Представям си, че момичетата често му казват „хубавец“, и всъщност, така и се оказва. Той се навежда над поставката с тежестите и взима огромни 22-килограмови гири по една във всяка ръка.

На различни пейки в залата са Люк и Ричи, които правят упражнения, пъшкайки под тежестта на килограмите, извайвайки телата си, които изглеждат като нарисувани.

„И как е животът на стриптийзьора?“ Започвам разговора непринудено, сякаш ги питам какво е времето. „Много от нашите приятели смятат, че това е най-хубавата работа на този свят“, казва Лотън. „Е, вярно ли е?“, питам аз.

„На практика ни се плаща, за да си прекарваме заедно времето с приятелите“, ми казва. И да спите с милиони жени, нали? Той се съсредоточава върху бицепсите си.

След тежки два часа в залата ние сядаме на по бира и буритос в кафене на ъгъла. Отварят бутилките и си говорят за изпълненията, нощите навън и за легендарния Black Stallion, 49-годишният им колега, който е толкова легендарен, колкото и неговият… „Ами, ще разбереш какво имаме предвид“, казва Лотан.

Люк, 28, има докторска степен и иска да стане главен готвач. До него седи Шейн, на 29, „The Kid“, заради факта, че наскоро се е присъединил към групата. „Бях водопроводчик преди това“, ми казва той.

„След това един приятел, който се занимаваше с това ме въвлече.Първите шест месеца бяха щури – обичах да го правя, нямах търпение. Исках да съм непрекъснато на сцената. Ако ми се наложи да се откажа и да правя друго, ще ми бъде трудно. Това е такъв адреналин“.

Адреналинът си има и обратна страна, не толкова красива. „Веднъж видях една жена, която се качи на сцената, хвана на един от танцьорите пениса и се опита да си го сложи в устата“, казва Шейн. „Охраната дойде и я изведе бързо, но можете ли да си представите, ако това се беше случило а сцената на женски стриптийз клуб?“

 

Училище за стриптийзьори

Нека оставим настрана аналогиите с филма „Професия: Стриптийзьор“. Ако това беше филм, неговият главен герой и хореограф Джордан щеше да бъде в центъра на сюжета. Срещам се с него седмица по-късно във For Yours Eyes Only, клуб, в който Dreamboys репетират тяхното вече известно изпълнение.

„Майк“ в този сценарий е бившият 32-годишен танцьор от екипа на Рита Ора. Има страхотно излъчване, докато покрива 360- градусовата сцена, в средата на улица, около която има авиатори (въпреки че сме на закрито). Питам в кой от груповите танци ще участвам, на което той отговаря с иронична усмивка. „Ооо, не – казва той. – За теб съм планирал нещо специално“.

„Специалното нещо“ се оказа поемането на роля, която обикновено се пада на Джордан – съблазняване, на фона на R. Kelly Cookie, в която текстът е толкова пиперлив, че не можем да го напишем тук. Хореографията на Джордан ме въвлича в избиране на момиче от публиката, връщане на сцената, където да симулираме чрез танц най-добрия секс, който е преживявала в живота си. Зададох и въпроса, който ме мъчеше от началото на задачата ми. „Добре, но ще трябва ли да показвам прелестите си на сцената?“ Той се засмя.

„Момчетата от Dreamboys едва свалят нещо, най-често това е блузата им. (Stallion е нещо друго) – всичко е в силата на предположението“, отговаря ми пламенно Джордан. Имам точно месец, за да овладея тази сила. Да се науча да танцувам, да изваям тяло, което да си струва 56 паунда за билет, както и да не се изложа пред 500 човека в залата.

Той е... стриптийзьор под прикритие

„На тази сцена сте само ти и тя“, казва Джордан. Контактът с очи е решаващ, както и „V“-то под стомаха (момичетата полудяват за тази част). Не шляпай твърде силно и за Бога, не прекалявай с бебешкото олио. Накрая ме изгледа от горе до долу и каза: „Ще трябва да си обръснеш гърдите“.

Поглеждам си ноутпада. Чета: „Леко пошляпване, бебешко олио, гладки гърди“. „Те са като животни“, казва Лотан за аудиторията, която ги следва из цялата страна. Да бъдеш опипван е част от работата. „Може да е изморително, но какво можеш да направиш?“, казва Джордан. „Идват да гледат шоу. Така че, в известен смисъл е оправдан начинът, по който реагират. Някои стискат по-силно, драскат и порязват с ноктите си, но това е единственото място, на което това им е позволено“.

Плюс това – момчетата не са точно ангели. „Познавам стриптийзьори, които се прибират всяка вечер с различно момиче“, казва Шейн. Едно от тях дори ми разказа, че не е повторил момиче в продължение на 12 седмици.Трудно е да имаш връзка, когато си Dreamboy? „Когато започнах, имах приятелка и омаловажавах колко луди могат да са жените“, казва Шейн. „Когато тя разбра, не можа да го понесе – това сложи край на връзката ни. Може да си най-верният мъж на Земята, но излизаш навън всяка вечер и правиш това, което правиш“, казва той.

„Виждаш разсъблечени жени в тълпата, жени, които се опипват…“, казва Джордан. „Танцувах с една мацка на сцената на нейното моминско парти… Два дена по-късно тя развали годежа. Не спираше да ми пише. Нека да го кажем така – възможността я има винаги“.

„Виждал съм жени, които идват на моминско парти, свалят си годежния пръстен и казват: „Мини през мен и всичките ми шаферки довечера в хотела и повече никога няма да говорим за това“, казва Лотан, усмихвайки се на спомена.

Истински проблем се получава, когато обожанието се прехвърли върху ежедневието им. „Получаваш покани за приятелство, съобщения с голи снимки“, казва Джордан. „Гледат на теб като на обект“. „Да“, потвърждава Шейн. „Дори не казват „здрасти“.

Той е... стриптийзьор под прикритие

Главното събитие

Две седмици съм вътре, зарязах бирите и съм само в залата – казано ми е да „ям чиста храна“, но според моите разбирания. Прекарах два дни в танцови репетиции, изкачвайки се на пилон с увити крака върху кръста ми. Бавно, но сигурно, започнаха да се оформят плочки на корема ми. Джордан беше доволен от протежето си.

90% от момичетата няма да разберат нищо. Те ще си мислят, че си нов в групата“.

Две седмици по-късно идва и моментът на истината. Когато идвам, за да танцувам, тялото ми е покрито с тен и обезкосмено като коледна пуйка и аз се притеснявам какво ще си помислят другите 10%. Аз съм пръв в съблекалнята и миризмата на фалшивия тен ме задушава.

До вратата има шкаф, върху който има пожарникарски костюми от велкро за бързо събличане на сцената. На една има куфарче с инструменти, в което най-много ме притеснява нещо, което прилича на помпа за пенис. По-късно разбирам, че това е на прословутия Black Stallion.

“В действителност, самото използване на помпата не боли“, казва ми танцьор, когото не бях срещал преди, докато си помпаше пениса. „Дава ти едно странно усещане, помпайки пениса ти като балон до момента, в който ти се струва, че ще се пръсне“.

Това, което боли, са гумените ленти, с които връзваш основата на пениса, за да задържиш кръвта вътре – понякога трябва да се срежат с ножици след това. Разказва ми и ужасна история за стриптийзьор, който се е опитал да ги среже с пот в очите и е завършил в болница.

Танцьорите започват да пристигат и започват да загряват за шоуто, докато тълпата пред клуба се събира и става все по-шумна. Люк работи за трицепсите си между два стола, карайки кръвта си да навлезе в мускулите, за да изглеждат по-големи на сцената. Джордан си бръсне космите от гърдите преди да ги намаже с лосион.

След това шоуто започва и всичко се забързва. Еспресото си казва думата. Джордан ми пожелава успех. Казвам на момичето от трети ред да дойде с мен. Светлината става приглушена, жените викат и аз съм пак там, където бях в началото – с потни ръце, притеснен, пред 500 жени, които ще ми спукат тъпанчето с виковете си. След това започва песента, която съм слушал хиляда пъти, светлината се усилва и аз вече не треперя.

Той е... стриптийзьор под прикритие

Следващите две минути минават много бързо. Слагам момичето да седне на стола, завъртам се около пилона малко бързо и изправям брадичката ѝ назад. Музиката заглъхва, аз хващам чатала си, като се завъртам около пилона, поклащайки се, както прави и Джордан.

Приклякам към пода и разкъсвам ризата си, след което я хвърлям в тълпата, разкрачвам се върху стола, като единия си крак прехвърлям през рамото ѝ, насочвайки бедрата си към лицето ѝ. Публиката ме обожава, усещам го, те скандират. Искат мен.

Преди да се усетя, партньорката ми ме обкрачва и аз съм готов за последното действие – моето изкачване към върха на пилона. Само че, не мога да го направя – глупаво пренебрегнах съвета на Джордан и ръцете ми са намазани с бебешко олио.

Опитах да скоча на пилона с разочарованото момиче, все още увито около кръста ми, но се свлякох надолу и завърших седнал на пода с извинителна физиономия. Тълпата продължава да поздравява и аз обикалям сцената и се прибирам. Stallion ми стиска ръката. „Гледах всичко отстрани, искат се топки, за да направиш това, което направи“.

 

Докато кръвта се стича от главата ми, осъзнавам, че всичко свърши – четири седмици работа, за две минути на сцената. Шейн ми каза за адреналина, но не ми каза какво става след това – желанието за още. Аз не съм Dreamboy – аз съм обикновено момче.

Накрая започвам да разбирам – тръпката от непрекъснатото ухажване, усещането, че очите на всяко момиче са насочени към теб – и разочарованието, когато не са.

Когато се връщам на сцената за последния поклон, окъпан във виковете на обожаващите жени, мисълта ми се връща към залата преди месец, когато за пръв път видях момчетата.

Лотан се изперчи с мускулите си и се обясни в любов на едно момиче – но той беше просто едно момче, не беше събота вечер, тя не беше от публиката и дори не си обърна главата.

Коментари
Зареждане...