Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Мъжете разкриха: Ето как да спечелим сърцето на един мъж!

Ние, жените опитваме какви ли не трикове, за да завладеем сърцето на един мъж и за да го запазим.

Маникюр, педикюр, депилация, фитнес – това е само малък списък, който помага да се поддържаме във форма и да се отличим от другите дами. Всички знаем, че мъжете обичат с очите, така че полагаме много усилия за нашия външен вид.

Но днес решихме да ви представим гледната точка на мъжете. Ето как да спечелим сърцето на избрания от нас мъж, според мъжете.

Как да запазим човека до себе си:

Перфектният външен вид и облекло само карат човек да Ви обърне внимание. Разбира се, необходимо е да се поддържа красота, но не само тя задържа обекта на желанието Ви при Вас.

Как да завладееш един мъж

Разбира се, никой няма да Ви посъветва как да спечелите сърцето на един мъж, по-добре от самите мъже. Към тях се обърнахме, за да открием тайната на тяхната любов и лоялност. Оказа се, че всичко е в думите.

 Да, те не отричат, че една жена трябва да бъде красива. Но за тях това се приема за даденост. Доста мъже признаха, че обожават галенето на слуха им и че една жена буквално с една дума може да завладее мъжа, който харесва.

Какво трябва да им казвате:

– Кажете ми, че се чувствате в безопасност до мен. Това е нещо, което е присъщо за нас по природа, и такъв комплимент ни засяга на подсъзнателно ниво. Искам да бъда защитник на тази крехка жена през целия си живот.

– Харесва ми, когато ме наричат ​​секси и силен. Но често жените наричат ​​своите възлюбени добри, любезни, сладки … Това не ни кара да се чувстваме истински мъже.

– Много често чувам жените, как дори изискват комплименти от мъжете. И самите те могат да хвалят един човек часове пред приятелките си, но няма да му кажат хубава дума пред него самия. Също така е важно да чуем похвала. Диалог и приятни думи са необходими в отношенията.

– Искам да бъда близо до теб и наистина имам нужда от теб, кажете нещо подобно. Много е важно човек да чуе това. Всички жени искат от нас невероятни подвизи и усилия. И за мен е важно да знам, че тя просто се нуждае точно от мен и от никой друг.

– Благодаря – това е вълшебна дума. Всеки знае нейната сила, но по някаква причина, доста жени не я казват често. Когато ми благодарят дори за най-обикновените действия, това е много окуражително и вдъхновяващо.

– Жена ми рядко казва, че съм отличен баща и съпруг. Но когато го каже, искам да направя още повече за семейството си!

– Приятелката ми има деца от предишен брак. Вчера седях с тях цяла вечер: играхме, нахраних ги, четях приказки … Тя дори не ми благодари за това. И после има оплаквания, защо не искам да правя нищо …

– Всяка версия на фразата: Харесва ми да съм близо до теб.

– Един ден гаджето на моя приятел вдигна тост: „Желая ти да бъдеш силен човек във всички житейски ситуации, а аз, от своя страна, ще се опитам да ти бъда вдъхновение. Всички се влюбиха в нея …

Коментари
Зареждане...