Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Мъжете, с които сексът за една нощ е абсолютно ТАБУ

Сексът в наше време е толкова леснодостъпен, че разговорите, относно темата са широко разпространени като тема номер 1 сред младите.

Мъжете, с които НЕ трябва да правите секс за една нощ

Удоволствията за една нощ не се смятат за грях, а за нещо напълно приемливо, щом и двамата партньори са наясно с идеята. Всъщност човек може да си прекара наистина страхотно, наслаждавайки се на подобна неангажираща афера.

В някои случаи обаче, подобни действия могат да бъдат наистина безразсъдни. Нещата, за които трябва да помислите, преди да се втурнете към секса за една нощ, са няколко.

На първо място трябва да бъдете сигурни, че мъжът няма да ви нарани. Не трябва да влагате никакви чувства и задължително трябва да използвате предпазни средства.

Запомнете, че сексът за една нощ може да бъде страхотно изживяване, стига да успеете да го направите такова. Най-важното условие е да изберете подходящ мъж.

За целта може да се насочите към всички представители на силния пол, без следващите няколко категории. В противен случай рискувате да провалите целия замисъл на секса за една нощ и да си довлечете редица неприятности след това.

 

1. Бившият, когото все още обичате.

Бившите винаги са опасна територия, по която трябва да стъпвате внимателно. Срещите с тях могат да бъдат непредсказуеми, макар че в повечето случаи именно вие оставате отново наранените. Има и редки случаи, в които сексът с бившия може да ви накара да се отърсите от него.

2. Най-добрият ви приятел.

Това е човек, с когото се познавате много добре и с който взаимно си споделяте случки от любовните си животи. Може би се е случвало да флиртувате, но никога не сте прекрачвали допустимата граница. Сексът за една нощ с вашия приятел може да обърка приятелската ви връзка и да ви накара да се чувствате много неудобно след това.

3. Някой, който е обвързан или женен.

Дори да е само за една нощ, няма нужда да заемате ролята на втората жена и да чувствате угризения за това. Има достатъчно свободни мъже, с които може да бъдете.

Съществува вероятност обвързаният/жененият мъж да не се откаже от вас, с надеждата, че вие може да го освободите от нещастната връзка, в която се намира. По този начин цялата идея за секса за една нощ се губи, така че изобщо няма смисъл да предприемате каквото и да е с този тип мъже.

4. Вашият шеф/колега.

Сексът може да е само за една нощ, но професионалното ви обвързване с този човек ще продължи доста по-дълго. Вие ще трябва да се виждате всеки ден и това би било доста неловко. Още повече рискувате останалите колеги да разберат за случилото се и да изпаднете в наистина неудобна позиция. Както се казва – не смесвайте работата с любовта, в този случай – със секса.

5. Приятелят на ваша приятелка.

Тази територия е напълно забранена! Няма да спечелите нищо, а рискувате да изгубите всичко. Без значение колко възбуждаща може да ви се струва тази идея, не го правете, защото истината рано или късно винаги излиза наяве.

6. Вашият съквартирант. 

Съквартирант е човек, с когото живеете, а не с когото правите секс. Дори двамата да си прекарате чудесно през нощта, на сутринта ситуацията може да бъде много неловка. Не забравяйте, че това е човекът, с когото се срещате най-често и не трябва да рискувате да разваляте отношенията си с него.

7. Някой, който си пада по вас.

Тази идея е също толкова лоша, колкото идеята да правите секс с някого, когото вие харесвате. Сексът за една нощ с мъж, който изпитва увлечение към вас, може да му даде погрешни сигнали. Съществува вероятност той да стане още по-настоятелен и да започне да ви притеснява.

Коментари
Зареждане...