Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Мъжете си признаха как усещат интимните части на различните жени!

Днес решихме да дадем отговор на още един неудобен въпрос, а той е „Вярно ли е, че само с пениса си мъжете могат да усетят разликите между вагините на жените, с които спят?”.

Оказа се, че да… но не съвсем.

Уролози от Южен Илинойс решиха да направят масово допитване до мъжете за това как усещат вагините на жените, с които спят.

Безспорно представителите на силния пол се обединяват около тезата, че разлика има. Всяка една интимна женска част е уникална сама по себе си.

„Разликата идва във вида, еластичността на кожата на срамните устни, дали вагината е стегната или не, дали дамата  достатъчно овлажнена по време на секс и всичките други физиологични аспекти”, поясниха уролозите.

Все пак мъжете си признават, че що се касае до овлажняването на жената това не е чак толкова важно.

„Този момент зависи от това до колко е възбудена една жена, но не само. Да си признаем понякога това се дължи и на конкретен момент – дали е болна, дали е преди или след цикъл, дали е притеснена и какво ли още не. Има жени, които колкото и да са възбудени не могат да се овлажнят по естествен път, но спокойно дами има лубриканти”, казват повечето мъже, участвали в прочуването.

Силният пол обръща внимание и на еластичността на женските интимни части.

„Да, има тесни и широки, има ръбести или „пухести”. Все пак това зависи и от цялостния вид на тялото на жената. Трябва да си признаем, че хърбестите жени не са с „удобни” вагини. Не че пухкавелките са за предпочитане, но златната среда е съвсем друго нещо.

И за да ви успокоим преди да започнете да се притеснявате – спокойно, това усещане го има само при първоначалното проникване. След това всичко тръгва по мед и масло и забравяме дали пенисът ни влиза комфортно или не”, споделят повечето мъже.

Като цяло – да, мъжете усещат разликите в женските вагини, но всички те са категорични, че обръщат внимание на едно единствено нещо, което е изключително важно за тях по време на секс.

„Нас не ни вълнува вида, еластичността или овлажняването на вагината ви. Не ни вълнува и дали сте слаби, дебели, ниски или високи. Щом сме си легнали с вас значи сме видели нещо красиво и привлекателно във вас. Важното е да не забравяте – хубавият секс е най-вече усещане.

Ако вие се чувствате секси с нещата, които правим под завивките, ако показвате, че изпитвате истинско удоволствие от това, което правим, то сте уцелили десятката. Точно това ни побърква. Продължавайте в същия дух”, категорични са мъжете.

Източник: jenata.blitz.bg

Коментари
Зареждане...