Мъжете споделят: Грешки на среща, след които няма да ви позвъни отново

Какво не харесват мъжете – ето най-честите отговори от личния опит на силния пол, събрани от Woman day. Грешки, заради които той може и да не ви се обади втори път.

Жената пуши

Повечето мъже възприемат по-скоро негативно една дама, ако тя пуши. Особено ако самият той се старае да води здравословен начин на живот. Още повече, че през последните години е видно поставянето на пиедестал на добрите навици в храненето, спорта. Навици, при които тютюнопушенето липсва.

 

„Първото впечатление беше отлично, разхождахме се на крайбрежна алея. Разговаряхме много, открихме общи теми и самото момиче беше много хубаво. Докато извади цигарата си и я запали. Аз не съм сноб, всеки има право на избори в живота. Но честно – стана ми неприятно.

В близост до детската площадка, майките ходят с деца… А жената до мен се опитва да запали и се бори с вятъра. Даже в един момент ѝ изгасна и цялата тази борба да пуши ми се стори отвратителна. Така че нашата първа и последна среща на крайбрежна алея свърши“. Антон, адвокат, 27 години

„От много време ми харесва едно момиче, приятелката на сестра ми. Организирахме барбекю с приятели, убедих сестра ми да я покани. Естествено, щеше да се вози с моята кола. Според моя план трябваше да намерим общи теми по време на пътя, защо не да взема и телефонния ѝ номер. Но се оказа, че исках да стигнем по-бързо до мястото. В колата ми не се пуши, не давам и на приятелите си.

Но тя запали, въздухът стана неприятен, а когато на няколко пъти и пепел полетя към лицето ми, направих забележка. Нищо не се промени, тя продължи да си пуши. В един момент не се сдържах, взех ѝ цигарата и я изхвърлих през прозореца. Тя ме нарече идиот и продължихме по време на пътуването да мълчим. Вече не исках да ѝ взема телефонния номер…“. Сергей, журналист, 32 години

Тя се държи арогантно

„Срещнах едно момиче. Облечено стилно, прическа, грим, но всъщност нищо специално. Ние само се бяхме запознали, а с няколко шеги се опитвах да разведря обстановката. През цялото време ме гледаше презрително и нито една усмивка. Беше мълчалива, не зададе нито един въпрос. Питам: „Ана, защо се държиш по този начин?“. А тя направо ме разби с отговора си – „Не виждаш ли как изглеждам? Достойна съм за впечатляваща първа среща, а не да се влачим в парка“. Извиних се и предложих да завършим срещата, за да не си губим времето“. Карим, мениджър продажби, 36 години.

Поканих момиче на среща, тя се съгласи. В уговорения ден ми пише: „И къде отиваме?“. Отговарям: „Вечеря!“. В отговор получавам нещо, по моите стандарти, много странно: „Надявам се на прилично място?“. Бях изненадан и пратих адреса на ресторанта. Тя изпрати една недоволна усмивка. Анулирах срещата, нямам нужда от такава принцеса“.Александър, ветеринарен лекар, 28 години

Засяга финансовата тема

„След развода често ходя на срещи чрез сайт за запознанства. И няколко пъти срещнах момичета, които не дойдоха на романтична среща, а на интервю. Те попитаха къде се виждам след 10 години, колко печеля, как планирам да развия бизнеса си, в коя област живея, колко квадратни метра е жилището ми… Разбирам, че търсят богати мъже, дори нямам нищо против, но не трябва ли все пак да има и някаква духовна връзка?“. Владимир, частен предприемач, на 38 години

„Катя ми направи голямо впечатление. Слаба, красива, женствена. Но цялата магия изчезна почти веднага, когато ме заговори. Още първият ѝ въпрос беше: „И колко печелите?. Аз печеля достатъчно, но това ли е единственото нещо, което я интересува? Това беше нашата последна среща“. Павел, търговски представител, 30 години

Прекаляване с козметиката

Всяка жена иска да изглежда на първата среща привлекателно. И на помощ идва козметиката, но понякога е в прекомерни количества.

„На първата среща стана доста забавна ситуация. Бяхме в едно кафене. Жената беше много красива, добре поддържана, макар че бе зима – забелязах, че е с тен. Говорихме си много за пътувания. Тогава мислех, че се е върнала от някакъв курорт и там е хванала тен.

Косата ѝ бе вързана на опашка и когато стана видях бяла ивица на кожата на шията, зад ушите. Хрумна ми, че момичето прекалява с кремове. Оказа се с някаква маска, но определено не ми направи приятно впечатление“. Станислав, студент, 23 години.

Източник: tialoto.bg