Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Мъжките постъпки, които жените не разбираме

Ако си имала дълга връзка, то със сигурност ти с е случвало да се чудиш „как той може да направи това?” и не си намирала отговор. Е, загадката е разкрита !

Той си пада по екстремното шофиране

Екстремно шофиране, грубо поведение на пътя – това не е шега, а сериозен риск. Който може да бъде дори смъртоносно. Защо го прави, при положение, че не бърза.

Учени смятат, че мъжете по природа обичат да се чувстват на ръба. Адреналинът, които нахлува в тялото в този момент им създава усещане за превъзходство и по този начин се стремят да предизикат интерес у нежния пол.

Мъжете са от Марс, жените - от Венера!

Гледа глупави комедии

Безобразно глупави и отвратително пошли, с хумор не на границата с простащината, но все пак извън разумното. Как е възможно доброволно да губи по час и половина от безценния си живот в подобни безсмислици.

Работата е в това, че мъжът не е в състояние да се държи като по учебник. И той има нужда да разпусне и мозъка му да се разтовари. Лесен начин да се откъсне от ежедневната реалност той открива в гледането на вулгарни комедии в стил „Американски пай“.

Не му се налага да мисли, да включва логика да взима решения.  Просто хумор, смях и добро настроение, което ще му осигурят прилив на нови сили и бодрост.

Той те шляпва по дупето на обществени места

О да, мъжте много си падат по това: пошляпване по дупето пред непознати. И на теб в този момент ти се иска да потънеш вдън земя от срам. Всичко се сътои в това, че мъжете са мъжкари по природа. И за тях е жизнено важно да демонстират, че доминират над жената до себе си.

Това им доставя вътрешно удоволствие и ги кара да се чувстват горди от себе си. Когато мъж пошляпва половинката си публично, това предства влява жест, чрез който той предупреждава останалите мъже, че тази жена е забранена зона за тях, защото си има партньор.

Той не обича да носи бельо

Той навлича дънките и това е всичко по него или направо си се разхожда гол из апартамента. Това теб естествено те смущава.

В действителност, по този начин мъжът демонстрира достойнството си пред теб. А това от своя стана означава, че се гордее с него. Принципа е същият като при мъжкия паун, който разперва опашката си, за да демонстрира превъзходство.

Той подценява отношенията си с приятелка

Сигурно са ти много познати реплики от типа: „Но ние с нея се знаем от 100 години“, „та ние сме само приятели“, „Тя ми е като сестра, намерила си от кого да ревнуваш“.

И разбира се, те ужасно те дразнят, защото той сякаш не забелязва, че тя се опитва да се намеси във връзката ви, че се опитва да ти го отнеме, че откровено го сваля. Истината е че той наистина не забелязва. По природа мъжът е повече ловец и войник, отколкото стратег.

Поради което женските хитрости и интриги са му непонятни. Това може да забележи само друга жена. Той обича женското внимание и безгрижно се отнася към общуването си със нея. Дори не допуска,че тя не просто разговаря с него.

Той ревнува от всеки, който мине покрай теб

 Умерената ревност е дори приятна, защото тя показва, че той държи на теб. Но да те кара да се чувстваш като Дездемона не е приятно.

Мъжете развиват много силно чувство за собственост когато са във връзка. И очевидно, той държи на теб. А ако не му е било лесно да те спечели, това ще изостри нещата. Той се опитва да защити територията си.

Опитва се да прогони всички останали кандидати. А е възможно и ти да допускаш грешка, ако имаш твърде предизвикателно поведение към другите или визията ти е такава, или си му дала повод за съмнение.

Той не може да вземе решение веднага

„Искам ли, мога ли…“ и така нататък. Да бъда или да не бъда – това е въпроса. Прекарва твърде много време в мислене – ще се получи ли или не… Докато ти си наясно, хареваш го – искаш да бъдеш с него, скучно ти е – нещата няма да се получат. Няма какво толкова да се мисли.

При мъжете не е толкова просто. Мъжът има нужда да погледне цялата картина от различни гледни точки преди да вземе решение. Не е в състояние да го направи без пълната информоция по въпроса.

А за теб е много лесно да вземаш спонтанни решения, защото много бързо обхващаш всички възможни варианти и възможни развития. Мъжете със своето праволинейно мислене преглеждат всеки аспект поотделно.

Не разбира от намеци

Намеците отправени към един мъж, обикновено са като глас в пустиня. Това отново се дължи на тяхната праволинейност. Той смята, че ще му кажеш всичко което искаш. Мозъкът му е освободен от излишни терзания. Щом не си казала нищо, значи няма нищо. Точка.

Държи се като дете

А ти съответно трябва да взлезеш в ролята на грижовната майка. И не можеш да разбереш как силния мъж изведнъж се превърна в малко дете.

Може би ти очакваш твърде много от него. А той не е робот или машина. И когато почувства необходимост от грижите ти, нежността и вниманието ти, започва да се държи детински.

По този начин той подсъзнателно ти подсеща да му обърнеш внимание и да демонстрираш своите женски качества. И колкото по-малко внимание му обръщаш, толкова по-дълго ще се държи така.

Той иска пърово да родиш момче, а после момиче

Чудиш се как това има някакво значение. Но за мъжа понякога има. Много представители на силия пол искат да са сигурни, че фамилията им ще продължи да се предава от баща на син.

И в това той иска да се увери възможно най-рано. Другото е че той не е успял да направи толкова много неща или не ги е направил правилно и затова опитва да поправи грешките си чрез сина си. Той ще го научи на всичко, което трябва да знае и ще му даде онова от което се нуждае.

Коментари
Зареждане...