Мечтаното трио! Русата, черната и червенокосата

Руса, черна или червена? Няма мъж, който да не си е мечтал за Ангелите на Чарли!

Руса, червенокоса и брюнетка е неустоимото трио, което ще докара до лудост мъжете и ще превърне секса в паметно събитие и вълшебен подарък.

Всяка жена има свое специфично излъчване, чар, сексапил, темперамент, за които често говори цветът на косата йТой издайнически подсказва на противоположния пол с каква жена ще си имат работа – романтичка, страстна палавница или мръсница в леглото.

Много мъже изпитват истинска гордост и са смятани за късметлии, ако част от завоеванията им включват триадата от русокоса, чернокоса и червенокоса жена. Не са малко и тези мъже, които си мечтаят не само да бъдат с една от тях, но и да бъдат с трите едновременно.

Представете си само мъж с три самодиви в спалнята. Русокоса красавица по бели жартиери му прави стриптийз и го съблича, червенокоса нимфа му прави перфектна свирка , а чернокоса богиня го завързва за леглото с готовност за бурен и без задръжки садо-мазо секс . Не звучи ли като една от най-смелите мечти и най-красивата и възбуждаща фантазия на мъжете.

Колкото и  съвестни съпрузи, добри татковци или пък верни на половинките си да са мъжете, няма как да не се отдадат понякога и на сладките моменти, в които си фантазират какво би било, ако…

Това разбира се не трябва да е повод за тревога за нас жените.

Ние крадем време за себе си, грижим се за външния си вид, искаме да сме възможно най-сексапилни дори, когато сме навън без половинката ни.

Ние обичаме да ни правят комплименти, особено чуждите мъже, и да се обръщат след нас по тротоара, харесва ни да флиртуваме и да съблазняваме представителите на силния пол и пак се прибираме все така щастливи и влюбени в мъжа, който седи на фотьойла и гледа телевизия. Така и мъжете крадат време за себе си, което обаче оползотворяват по доста различен начин от нас жените.

Мъжете най-редовно шарят с поглед, като че ли търсят нещо. Всъщност мъжете просто се заплесват по поредната красавица, минала покрай тях. Но само толкова! В повечето случаи те само гледат без да пипат.

Едно от нещата, по които се захласват мъжете е женската коса. Те обожават косата на една жена. Тя е символ на сексапил, грация, женственост, изящество, съвършенство, красота.

Мъжете си падат по дълги, прави, къдрави, на кичури, на опашка или пък свободно падащи, веещи се от вятъра и блестящи от светлината на слънцето коси. Женската коса привлича мъжете и с цвета си, като всеки цвят се асоциира с даден темперамент.  

Косата е отражение на женската същност. Така, когато един мъже е на лов за русокоси, чернокоси или червенокоси жени, той всъщност търси определен характер.

Косата обаче се явява една доста нетрайна база и отправна точка за характеризиране на жените, тъй като представителките на нежния пол сменят цвета на косата си почти толкова често, колкото и настроенията си.

Смята се обаче, че когато една жена реши драстично да смени цвета на косата си, това е знак, че се се е променило нещо коренно в разбиранията, чувствата, настроенията, желанията и въобще нещо се е преобърнало в живота й. А цветът на косата е проекция на новото Аз на всяка жена.

Русокоса красавица

Ако на мъж се предостави възможност да избира между жена с руса и жена с кафява коса например, при еднакви други качества – обаяние, интелект, ръст, гръдна обиколка и т.н., неоспоримо изборът ще клони към блондинката . Тя се възприема като истинска секс-бомба. 

Русият цвят говори и за една нежна натура, красива по своята външност и характер, съвършена в движенията, израз е на изтънченост и изящество.Русите жени са великодушни, грижовни и често са щастливи в семейния живот.

Когато видим жена с платинено руса коса, една от асоциациите ни е свързана с романтика, чистота, непорочност и ангелска красота. Но, както се казва, „тихите води са най-дълбоки“.

Съвсем невинната красавица може да е истински талант в леглото с разкрепостено сексуално поведение. С две думи, може да си имате работа с мръсница за една нощ .

Златисто русата коса си е истинско богатство за всяка жена, която е притежава. А мъжът, чиято жена е руса, е смятан за истински щастливец заради съкровището, което е извоювал. 

Русите жени се смятат за „скъпо“ удоволствие.

Вероятно всеки един човек поне веднъж в живота си е въздъхвал с думите: „Ех, каква руса мадама с каква мутра е!“ Да, определено повечето блондинки се смятат за гледани и глезени жени – същински мутреси. 

Мъжете харесват русокосите жени и ги смятат за флиртаджийки, търсещи развлечения, и палавници в леглото.

Да сте с руса коса означава да поддържате перфектна физическа форма и изряден външен вид, тъй като русата коса привлича като магнит вниманието върху вас. Мъжете се захласват по русото така, както по високите токчета, изрязаните деколтета и късите поли.

Платинено русото истински може да завърти главата на мъжете и да ги остави без думи. 

Чернокоса богиня

Тя е мистериозна, елегантна, изтънчена. В съчетание със зелени очи, жената с черна коса прилича на истинска пантера – дръзка, хладнокръвна и енергична в живота, а защо не и в секса. Мъжете със сигурност няма да подминат току така една чернокоса богиня, изпречила им се на пътя.

Представителите на мъжкия пол възприемат чернокосите богини като жени, които са улегнали, зрели и знаят какво искат в леглото и във всяко едно отношение в живота. 

Мъжете, които си търсят „госпорадки“ в леглото обикновено си харесват чернокоси жени, тъй като те имат силен характер и воля. 

Те са доста проницателни и бързо и умело преценяват мъжете, които се опитват да им свалят звезди. Чернокосата жена не е толкова сговорчива и наивна, колкото една блондинка може да бъде.

Ако мъж пожелае чернокоса богиня то той несъмнено е изправен пред сериозно изпитание. Жената с черни коси трудно ще се остави в ръцете на мъж просто така, без да го познава из основи.

Чернокосата жена рядко ще капризничи, но и рядко ще угажда на мъжа до себе си и ще го издига на пиедестал. Тя е умерена във всичко – чувства, действия, емоции. 

Червенокоса нимфа

Тези жени са преди всичко страстни. Огненият им темперамент, който няма как да не проявят и в леглото, се харесва от много мъже, които обичат бурните емоции.

Червенокосите жени се забелязват отдалече, те са неустоимо красиви като истински нимфи, а цветът на косата им „крещи“ и лесно запленява и омагьосва мъжете. Червената коса е запленяваща и сексапилна.

Има нещо наистина мистично в червенокосите жени. В миналото те са смятани за вещици, зли магьосници и хората са се страхували от тях, затова са ги изгаряли на клада.

Червената коса се е считала за аномалия и нещо свръхестествено и прокълнато. А в днешно време просто мъжете изпитват страхопочитание към тях. Червеният цвят ги кара да потръпват, но неустоимо ги и примамва.

Червенокосите жени са доста непокорни и трудно могат да бъдат обуздани. Внимавайте да не си навлечете гнева й, тъй като те са една истинска стихия.Червената коса говори и за увереност, самочувствие и борбеност.

От червенокоса жена може да очаквате само изненади, хубави или лоши, така че имайте едно на ум. Червенокосата жена е истински пожар и се хвърля във всичко с хъс и дързост.

 Тя лесно поема риск. Без много да се замисля се впуска в бурна връзка с прелестен мъж и също толкова бързо понякога угасва и страстта й към него. Червенокосата жена се счита и за греховна. 

С червена коса е изобразявана и Ева, която напуска Райската градина заради грехопадението си.

При всички положения косата си е силно оръжие за съблазняване. Трите изброени цветове на косата имат притегателна сила за мъжете, защото крият в себе си някаква уникалност, потайност, сексапил.

Доста мъже си имат идеал за жена (руса, висока, червенокоса и т.н.), така както някои жени си падат само по тъмнокоси, синеоки, мургави, мускулести и т.н.

Огнено червената, катранено черната и платинено русата коса рядко или почти никога са плод на природата и може би това е причината да бъдат така привлекателни за мъжете.

Но тъй като, вървейки по улицата, мъжете не се намират в супермаркети, които предлагат жени, рядко се придържат към претенциите си за руса, червенокоса или чернокоса и се влюбват в жена, чиято магия не се излъчва само от косата й, а от цялата й същност.

Източник: rozali.com