Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Мечтите на Сузанита, разбити от „Гласът на България“

Скандалната дъщеря на Орхан Мурад, Сузанита, която изгря бързо като „тийн певица“ с така провокиращото видео към песента си „Луцифер и Буда“, се е готвила да участва в шоуто „Гласът на България“


Невръстната ученичка, която предизвика бурни реакции с разкрепостеното си поведение, че научила , че според регламента може да се яви на предварителните кастинги, ако е навършила 14 години.

Сузанита явно е преценила, че това е начин да преобърне скандалния си имидж и да пожъне одобрение, след като бе обществено поругана. Според нейни близки тя си е подала документите за „Гласът“, който се връща на екран в началото на 2018г.

Това, което нахаканата госпожица не е преценила, е, че „Гласът на България“ не търси участници със скандална слава, а талантливи хора с музикални качества.

По всеобщо мнение от „Луцифер и Буда“ музикалните качества на Сузанита не стават много ясни. Отрицателният отговор от шоуто леко обезкуражил нахаканата Сузи, издават от обкръжението й. От екипа на шоуто са категорични, че държат на определени стандарти, дори в поведението на участниците.

Коментари
Зареждане...