Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Мегън Маркал има ужасно заболяване!

Бременността на Мегън Маркал може да се превърне в трагедия. Оказа се, че бившата холивудска актриса не е добре здравословно. Лекарите са открили едно фатално заболяване.

Херцогинята на Съсекс опитва да скрие състоянието си и да убеди останалите, че всичко е наред, но опита й за измама бе разкрит. Всичко пролича в много неподходящ момент, а именно, при посещението на Меган на пазара във Фиджи.

На пазара е имало много повече посетители от очакваното, това е и причината болестта й да лъсне.

Меган Маркъл страда от Хиперемезис гравидарум. Това е усложнение на бременността, характеризиращо се с постоянно гадене и повръщане, предизвикано от всевъзможни дразнители, включително от слюнката. Всъщност и Кейт Мидълтън имаше същата болест по време на всичките си три бременности.

Това състояние е типично за много бременни жени. В допълнение към повръщането, други симптоми на болестта са загубата на тегло и дехидратацията. Най-често тази болест не представлява опасност за тялото, но има особено остри форми на болестта, които водят до смърт.

Дворецът в Кенсингтън все още не е коментирал информацията и не дава обяснения за здравето на Меган Маркъл. Въпреки това вече се появиха слухове, че херцогинята ще трябва да прекъсне турнето си и да се върне във Великобритания.

Източник: jenata.blitz.bg

Коментари
Зареждане...