Мегън Маркал извъртя подъл трик на бившият си съпруг!

Херцогинята на Съсекс е накарала бившият си съпруг да се съгласи с „договор за бременност“, за да се увери, че ще ѝ бъде предоставено всяко възможно удобство, ако тя роди детето им, съобщава „Дейли Мейл“ (Daily Mail), позовавайки се на информация от близък приятел.

Изгряващата тогава актриса е била толкова загрижена за трудностите около бебетата и връщането на бляскавата физическа форма от преди забременявнето, че е поискала мъжа ѝ Тревър Енгелсън да плати за личен треньор и диетолог, ако тя зачене. Херцогинята на Съсекс е поискала и бавачка, която да се грижи за евентуалното бебе, твърди източникът.

Разкритието идва само няколко дни, след като принц Хари и съпругата му обявиха, че очакват първото си дете.

Договорите за бременност стават все по- популярни в САЩ и особено в родния град на херцогинята Лос Анджелис. Въпреки, че основната им цел е да се уредят родителските отговорности след раждането, като например поделянето на задълженията между съпрузите.

За Меган Маркъл е било най-важно да се увери, че няма да загуби фигурата си. По време на споразумението, което се твърди, че е било уредено няколко години след сватбата ѝ с продуцента Енгелсън през 2011 г., Меган най-сетне прави пробив в киното с ролята си в сериала „Костюмари“.

„Тя е наясно с проблемите с килограмите на членове на семейството ѝ и винаги се е ужасявала да не качи някой килограм, особено предвид кариерата ѝ по това време. Всеки път, когато е напълнявала малко това се отразяваше веднага на лицето ѝ и тя искаше да се увери, че бързо ще е готова отново за камерата.

Меган поиска личен треньор и диетолог по време и след бременността. Сигурен съм, че и бавачка е била обсъждана, но тя основно беше съсредоточена върху здравето и теглото си. Тя може и току-що да се е присъединила към кралското семейство, но Меган винаги е искала да бъде третирана като принцеса“, разказва източникът.

Той разкрива, че Меган не се е обърнала към адвокати, за да напишат официален документ, който тя и съпругът ѝ да подпишат, а сама е съставила такъв. Тя обаче е била непреклонна по тази тема и

Тревър Енгелсън не е имал друг избор, освен да се съгласи.

„Знаете какво казват: щастлива жена – щастлив живот. Той знаеше, че се е оженил за някого, който е много загрижен за външния си вид и много несигурен за тялото си, така че просто се съгласи с това. Тя не би приела „не“ за отговор и той го знаеше“, добави източникът.