Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Меган Маркъл – „пресметлива и безмилостна“ принцеса!

Оказа се, че новата принцеса не е толкова невинна колкото изглежда. Биографът на Лейди Даяна – майката на британските принцове Уилям и Хари, ще публикува на 17 април ексклузивен материал за Меган Маркъл.

Повод да се запознаем с тъмната страна на годеницата на принц Хари. На 19 май Меган Маркъл ще стане щастлива съпруга на принц Хари. Високо оценена от британския народ, младата жена успя да съблазни бъдещото си семейство, започвайки с кралица Елизабет II.

Истинска приказка, която може да преживее известни сътресения на 17 април, при излизането на книгата „Меган: Холивудската принцеса“, написана от автора на „Лейди Даяна“ Андрю Мортън.

Според Purepeople, тази книга прави интересен портрет на Меган Маркъл, но разкрива някои неизвестни аспекти на нейната личност. И най-малкото, което можем да кажем, е, че последните са по-скоро тъмни.

Описана като „безмилостна“ и „пресметлива“ млада жена, бъдещата херцогиня на Съсекс никога няма да се поколебае да използва обкръжението си, за да постигне целите си, както започна с бившия си съпруг Тревър Енгелсън.

Продуцентът й бил позволил да получи някои малки роли, но красавицата се била отдалечила от него в, момента в който започна да снима сериала „Костюмари” в Торонто.

„Той не е единственият, който страдаше от студения душ на Меган. Приятелите й в Лос Анджелис също забелязаха промяна, докато тя се изкачваше […] Тя подреди по приоритети живота си, създавайки нови приятелства с тези, които биха могли да трансформират кариерата й“, пише Андрю Мортън за бившата актриса, която е била приключила първия си брак изпращайки халката по пощата.

И накрая, ако Меган Маркъл твърди, че нищо не е знаела за британското кралско семейство, преди да се срещне с принц Хари, реалността, като че ли е съвсем различна. Според книгата на Андрю Мортън младата жена плаче по време на предаването на погребението на Лейди Ди по телевизията.

Освен това настолната й книгата не е нищо друго освен биографията на оплакваната принцеса. Остава да се види дали главният участник ще реагира на удивителните откровения за нея или не.

Източник: бгнес

Коментари
Зареждане...