Мегз най-накрая разкри дали ще съди Вип Брадър!

Миглена Каканашева – Мегз, която бе най-обсъжданата участничка в най-гледания сезон на популярното риалити шоу Вип Брадър, сложи край на  мълчанието.

Макар да е от три месеца извън къщата, дизайнерката все още не е дала оценка за експлозивното си участие във формата. И макар многото слухове за отношенията си с продуцентите на формата – Мегз не обели и дума, пише hotarena.net.

 

За разлика от повечето ни звезди Каканашева не тръгна веднага след излизането си да се оправдава, че всичко е нагласено. Изглежда Мегз е искала да мине малко време и да си направи равносметка за всичко, което й се случи.

Навръх Нова Година Мегз сподели в социалните мрежи кадър от новогодишната нощ, на който е повече от ослепителна.

Под снимката Каканашева за пръв път проговаря какво е изтърпяла и има ли конфликт между нея и Биг Брадър.  Каканашева споделя, че престоя й в къщата е бил изключително тежък.

„Не знам дали отвън е изглеждало толкова драматично, но имаше моменти, в които се чувствах на дъното на ада“.

Най-влиятелната риалити звезда у нас още добавя, че Биг Брадър е нарушавал договора й почти всеки ден с цел да я научи да живее. Шокиращо Каканашева признава още, че освен всички мизерии, които изтърпя в къщата, Нова Телевизия й е залепила и друг шамар.

Фейсбук страницата на Мегз – най-силният й бизнес инструмент е бил спрян по сигнал на телевизията заради използване на кадри от предаването. За това красавицата научила в къщата и изпаднала в шок, защото не можела да направи нищо.

Учудващо всички тези гадости, които мнозина биха определили като психически тормоз, Мегз определя като уроци и не спира да благодари на Нико Тупарев, за това, че форматът я е променил завинаги към по-добро.

Каканашева разказва, че е истински щастлива и не спира да се забавлява. Този пост слага край и на слуховете, че Мегз не е получила хонорара си от предаването за това, че разказа на всички как Тото е мамил. Изглежда Мегз и продукцията са в прекрасни отношения въпреки всичко.