Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Мегз открадна хляба на Моника Валериева

Мегз открадна хляба на Моника Валериева. Дизайнерката се е насочила към миглите с естествен косъм.

Вчера Мегз качи в социалните си мрежи видео, в което обявява пред последователите си, че следващият „твърде скъп“ тренд, който ще атакува, са миглите от естествен косъм.

Дизайнерката се примоли на феновете си да й помогнат с подбора на модели и обеща да пусне продукта на най-ниската цена на пазара. А те буквално полудяха и не спряха да дават съвети.

Това автоматично бръкна в бизнеса на друга популярна дама – Моника Валериева. Припомняме, че двете и без това имаха обтегнати отношения заради мъжа до Каканашева.

Края на лятото Валериева записа кратко инстаграм видео, подобно на тези на Мегз, и я поздрави от видеото.

Валериева каза пред феновете си – „това видео започна да заприличва на видеата на МЕГЗ“.

Секс бомбата стигна дори още по-далече като си позволи директно да отправи закана към МЕГЗ и й каза: „МЕГЗ, моето момиче, продавай каквото искаш, само с мигли не се захващай“.

Нетипично за бурния й нрав, Каканашева остана привидно пасивна. Но всички знаем, че МЕГЗ не търпи никой да й казва какво да прави и веднага след излизането си от Вип Брадър не закъсня да пусне мигли.

Предстои да видим реакцията на Валериева. Едно е сигурно МЕГЗ с всичките си странности е кралицата на масовите онлайн продажби и Валериева я очакват много нерви.

Коментари
Зареждане...