Мегз показа бременното си коремче! (СНИМКИ)

Миглена Каканашева ядоса феновете си със скандален пост, посветен на Хелоуин.

Още в петък Мегз постна на профила си във Фейсбук снимка, с която уведомява последователите си, че се подготвя за празника, но е готова само на 1/3.

„Можете ли да познаете каква ще бъде крайната ми визия??? Който познае, получава каквото поиска от MEGZ”, обещава дизайнерката.

https://www.instagram.com/p/BpZVWvXh7hr/?hl=bg&taken-by=megz_miglena_kakanasheva

Крайният резултат е повече от шокиращ. Окървавена и пологола, Каканашева пъчи бременно коремче (между другото от няколко дни се шушука, че носителката на престижната награда „Златната игла” чака бебе) пред кухненския плот.

Бранейки яростно предстоящия празник, Каканашева заявява, че „тази снимка е на всички жертви на криворазбраното ни общество по отношение на думите – любов, брак, дете, семейство”.

https://www.instagram.com/p/Bpb7PEXBcrM/?hl=bg&taken-by=megz_miglena_kakanasheva

„Кръвта, коремът, булото и голотата в снимката никак не са случайни – поогледайте се”, призовава тя последователите си в мрежата.

Halloween

Моят коментар:

О, виждали сте и много по-грозни неща, повярвайте ми ???? – сега ще ви ги разкажа:

Тази снимка е на всички жертви на криворазбраното ни общество по отношение на думите – любов, брак, дете, семейство…

Знаете ли кое е отвратителното?

1. Съпругите, които стоят, когато мъжете им изневеряват и не ги уважават, защото виждаш ли деца имали. Същите тези стават жертва на домашен тормоз и пак стоят. Заради децата или собствените им страхове и зависимости, питам?!

2. Младите момичета, които виждат в надутия корем билет за хубав живот. Същите онези, които после правят аборти…  или знаете ли новата мода – изнудват богатите си и женени любовници, че ако не им дадат пари – ще разкажат или родят…

Хелоуин не е гнусен празник. Гнусно ви е когато се оглеждаме като общество в изродените костюми.  Кръвта, коремът, булото и голотата в снимката никак не са случайни – поогледайте се ❤️

Интернет потребителите обаче я разпъват на кръст. Голяма част от тях са възмутени от факта, че Мегз си е позволила да се снима по този начин.

„Не мисля, че една бременност може да се свързва с тази гледка, та дори и за хелоуин“

„Ужас! Отвратена съм! Как е възможно да се гаврите с едно толкова свято нещо като бременността? Бременност + Helloween + вампирски елементи + Мегз = раздвоение на личността“.

„ Бремеността е едно чудо на природата, най-свято и чисто нещо в нашия свят! Изобщо не е уместно да се маскирате така за Хелоуин, празник на мъртвите. Извратено е!”, смятат хората в мрежата.