Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Милко Калайджиев под домашен арест

На старта на хитовото шоу „Като две капки вода” в понеделник видяхме Милко Калайджиев за първи път без емблематичния му мустак. Той трябваше да пресъздаде не кой да е, а италианската супер звезда Тото Кутуньо, който, както добре знаем, е без мустаци. Точно тази тяхна липса пък, предизвика на няколко пъти тежки въздишки от Милко, за когото мустаците винаги са били запазена марка.

И преди, и след изпълнението си обаче, въпреки че бе усмихнат, колоритният певец заяви, че сега, докато не се види отново с мустак, няма да е спокоен. Макар изобщо да не се знае кого ще имитира оттук нататък и дали отново няма да има късмета да се види с мустаци.

Любопитна и несъмнено впечатляваща подробност при излизането на Милко Калайджиев на сцената в шоуто бе факта, че всички зрители в залата си бяха сложили мустаци в знак на солидарност към жеста му да бъде докрай професионалист.

Извън студиото в Горубляне пък, където се снимат „Като две капки вода”, Милко Калайджиев се зарече да излиза рядко от дома си и то само ако наистина има неотложни ангажименти. Заканата му, разбира се, бе посрещната с усмивки.

„Как ще се покажа пред хората без мустак? Мен и жена ми, и децата, не са ме виждали без мустак никога! Какво ще стане??!”, изжалва се фолк любимецът пред водещия Васил Василев – Зуека, който едва сдържаше смеха си. „Край! Няма да излизам сега. Без мустак съм за никъде”, продължи тирадата си Милко, а негови почитатели споделиха в мрежата, че доколкото го познават, сега ще е почти като под домашен арест. Поне докато не се види отново с добре познатия мустак, с който е свикнал от години.

Коментари
Зареждане...