Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Мис България 2013г. ще вдига сватба с волейболист

Носителката на титлата „Мис България“ от 2013 г. – Нанси Карабойчева, ще се врече на дългогодишната си любов Добромир Димитров.

Добри е част от националния отбор по волейбол, очаква се на сватбата да присъстват голяма част от неговите колеги. Ще кумуват голямата звезда в този спорт Цецо Соколов и съпругата му Деляна. Двете двойки са изключително близки приятели от години и не пропускат случай да се съберат в компания.

Нанси, която грабна короната след ожесточена конкуренция в риалити формат, и Добри са заедно от дълги години, още когато красавицата също е част от волейболния свят.

Те са неразделни и ослепителната блондинка от село Юнаците дори пътуваше с любимия си в Италия и Румъния, когато се състезаваше за Перуджа, Мунисипал Залъу и ЦСМ Букурещ.

Големият ден за двамата съвсем наближава, но пазят точната дата в пълна тайна. Вече раздават покани на най-близките си, като са избрали стилни бели картички с перлена украса и инициалите им.

Бъдещата булка най-вероятно ще се спре на сватбени одежди от дизайнера Христо Чучев, в чието ателие беше засечена да мери рокли преди време.

Възможно е да се довери и на майсторката София Борисова, която я облече за конкурса Мис Свят през 2013 г. и двете си станаха близки.

Нанси и Добри с бъдещите си кумове

Коментари
Зареждане...