Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Мис България е разкрита ! Вижте доказателството, че Тамара е излъгала за снимките от конкурса !

Всички повече от седмица коментират всички факти и събития включващи както конкурса „Мис България“, така и всички скандали около него.

Разкриха я! Новата Мис България Тамара лъже за снимките от конкурса

Най-наглото и грубото беше, че новата миска Тамара и организаторката на конкурска Ирина Папазова веднага хвърлиха вината върху фотографа Валери Захов.

От „Асоциацията на професионалните фотографи“ мигновенно реагираха и пуснаха отворено писмо до медиите.

Ето и какво пишат фотографите:

Позиция на „Асоциация на професионалните фотографи” по повод изказвания на победителката и организаторите на конкурса „Мис България”

„Асоциация на професионалните фотографи” заявява, че кадрите на колегата Валери Захов на победителката в конкурса „Мис България” Тамара Георгиева са репортажна фотография от събитието и като такава, при тях липсва редакция, режисура или софтуерна манипулация.

Снимките на Валери Захов показват реално събитие с реални участнички, такива, каквито са били в действителност пред публиката на живо в залата.

Приемаме всички нападки срущу майсторството на фотографа, от страна на победителката и организаторите на конкурса, като опити за отклоняване на вниманието на гневната общественост. АПФ категорично застава зад професионализма и гражданската позиция на Валери Захов.

Коментари
Зареждане...