Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Мис България съди Мис Вселена България Николета Тодорова!

Мис Вселена България Николета Тодорова отива на съд, след като в тв ефир нарече конкурса „Мис Силикон” кастинг за момичета на повикване.

Тодорва се раздели с короната си заради непристойно поведение в национален ефир, а сега ще отговаря и за клевета.

Мисис България Мариана Маринова заяви, че ще съди девойката, след като обидила организирания от нея конкурс.

Мисис България Марияна Маринова

„Здравей Николета, благодаря ти за информацията относно конкурса, който съм създала и организирам 10 години! Не знаех, че подготвям проститутки, но явно ти знаеш?!

Ласкае ме факта, че младо и невинно момиче като теб е запознато и умело цитира името на конкурса ми! Благодарение на това сега доста хора ще чуят и твоето и първата цел на участието ти в предаването е постигнато. Пиар на гърба на нещо по — известно!

Пиар трик за набиране на популярност. Сега аз лично ще ти помогна да станеш още по-известна като те подведа под съдебна отговорност за думите ти, които ще е в твоя полза да можеш да докажеш в съда !

Надявам се благодарение на скромните ми приятели и последователи този пост да те подготви до следобедното включваме от адвоката ми”, написа тя в мрежата.

За момента Маринова не е коментирала за каква сума ще съди Николета, но едва ли ще е малка. Заради изцепките си в ефир, Тодорова се прости и с короната на мис България.

Мис Вселена България Николета Тодорова

Запознати коментират, че миската се ядосала, че е в сянката на мис България Свят Вероника Стефанова. Малко преди това заяви, че за да станеш мис Вселена трябва да спиш с някой от световното жури, което вбеси организаторите.

В крайна сметка, вместо да изпъкне пред конкурентките си, Николета си навлече неприятности, за които ще отговаря в съда.

Коментари
Зареждане...