Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Мишо Шамара: Много съжалявам, че съм учил Килата да прави рап! Той е позор, новата му песен е страшен кючек! (ВИДЕО)

Рапърът Мишо Шамара a.k.a. Big Sha изказа съжалението си от новите рап изпълнители, сред които е и бившето му протеже – 100 кила.

Мишо споделя, че новият рап звучи като румънска чалга.

Дойдох тук и изведнъж видях едни нови звезди. Всичко ми звучи като румънско диско. Чух някаква чалга, която звучеше повече като рап, отколкото песните на онези, които парадират, че правят рап.

Кадър от видеоклипа „Няма такава жена“ на 100 кила

Последната песен на 100 Кила е страшен кючек. Изключително много съжалявам, че мои наследници, които съм ги учил да правят музика, заради това, че нямат контакт с мен, правят кючеци и щракат с пръсти.

Очаквам да запишат песен с Цеца. Няма лошо в кючеците, да напишат, че са такива изпълнители, защото иначе излагат всички останали в бранша„, отсече рапърът и добави, че Димчо е от малкото изпълнители в сферата, които наистина са читави и наблягат на уличното звучене. 

Варненският рапър разказа пред „Телеграф“ и за дългоочаквания бенефис.

Мишо Шамара

Аз не зная дали изобщо ще направя концерта, защото времето ме притиска. Второ, турнето мина прекрасно. Публиката беше страхотна.

С хората, с които работа, сме страшен екип, но откъм организацията – мениджърът ми открадна парите и избяга, някакви други хора са ми направили още мизерии. Всеки ден срещах нелогични неща, мръсотия навсякъде…

Въобще нямам намерения повече да се връщам в България, казвам го сериозно„, призна пред „Телеграф“ Шамара.

Гумени Глави

Той е категоричен, че турнето с „Гумени глави“ е достоен завършек на кариерата му и няма намерение да организира планираното за пролетта събитие.

А вие кой период на рапа харесвате повече? Началото на 2000 година или началото на 2018? Споделете в коментарите 🙂

Коментари
Зареждане...