Мисис България Ана Иванова се прибра в родния си град Варна за няколко месеца, заради напорист ухажор

Високопоставен ухажор от Монако, принуди Мисис България Ана Иванова да се прибере в родния си град Варна за няколко месеца и да изчака да премине бурята от страсти.

Една от най-успешните българки в чужбина е единствената от източна Европа, приета за член на социалистическата партия на бившия френски президент Франсоа Оланд.

Тя е официален гост на престижни събития както във френската част на Монта Карло, така и в кралската. По време на официална вечеря българката става обект на вниманието на богаташа, който открива адреса й и я затрупва с букети и с покани за срещи ежедневно.

Опитите й да отклони поканите му се оказали безупешни и Мисис България вече втори месец е в родния си град.
Тя обаче ще трябва да се завърне в Монако след 20 дни, тъй като е специален гост на най-престижното автомобилно състазение Формула 1 в края на май, съобщава ВИП Комюникейшън.

Красавицата живее повече от 10 години в Монако, а неотдавна по покана на президента на Ротари клуб Интернационал Монако – Леонид Жакот, тя бе официален гост на международната организация в хотел „Меридиан“ Монако.

От години Мисис България организира благотворителни инициативи в чужбина с нейната асоциация, регистрирана на територията на Монако – „Monaco Dreams“.

Освен на титлата „Мисис България“ красавицата е носителка на много награди за нейните благотворителни инициативи – „Мисис Дама на годината“ 2017, „Златно сърце“ 2014 и други. Като президент на фондация „Монако дриймс” тя става първата българка, получила почетен медал от кмета на Монако.