Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Митко Пайнера отново прецака Галена! Вижте всичко за скандала!

Митко Пайнера прецака и тази година най-оборотната си певица – Галена.

За втора поредна музикална компания „Пайнер“ няма да раздава годишни награди, Галена и Коцето най-тежко ще пострадат от това решение.

Галена и Константин бяха безспорно най-добрите фолкаджии и щяха да се приберат със статуетки, но сега ще останат с празни ръце, пише HotArena.

Още миналата година Пайнера взе решение да не раздава награди, тъй като около церемонията винаги има напрежение и скандали между изпълнителките.

 Битката за певица на годината успя да скара Галена и Преслава, които в продължение на десетилетие бяха неразделни приятелки и дори живееха заедно.

Преди две години Галена отсвири наградите, тъй като в аванс научи, че статуетката отива при Преслава, а самата тя хвърли колосални усилия и средства за песни и клипове, които останаха недооценени.

„Има известна доза напрежение и вълнение между самите изпълнители покрай наградите, но то е по-скоро спортна злоба“, коментира дипломатично Митко Пайнера.

От музикалната му компания цари пълно мълчание по темата със статуетките. Традиционно те се раздават в края на февруари и тази година срокът за номинации отдавна е изпуснат.

Безспорно тежко ще понесе ситуацията Константин, който през последните години беше в сянката на младите си колеги Фики и Галин.

Младежите неотлъчно бяха на първо място, а за по-стария им колега нямаше награда.

 

През последните месеци кариерата на Коцето тръгна рязко нагоре. Певецът участва в риалити шоуто „Биг брадър“ и беше поканен в предаването за имитации „Като две капки вода“.

Тези успехи ще останат без награда и това вероятно е подразнило изпълнителя, който също здраво се труди на музикалното поле.

На церемониите по раздаването на наградите през годините певиците са се карали не само заради големите отличия, но и заради дреболии.

Имаше битки коя да открива и закрива концерта, коя ще блесне с по-мащабна хореография и дори коя ще надцака колежките си с по-разголена рокля.

Всички тези битовизми доведоха до края на традицията да се дават статуетки, категорични са музикалните почитатели, пише „България днес“.

Коментари
Зареждане...