Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Митко Пайнера потъна в земята от срам, Андреа раздува наляво-надясно фирмени тайни!

Инж. Димитър Димитров, по известен като Митко Пайнера потъна в земята от срам.

От няколко седмици насам бившия кадър на империя Пайнер, скандалната приятелка на Кубрат Пулев е взела на подвиг бившия си продуцент.

Въпреки сериозните и смелите факти, които фолк певица Андреа изтъкна публично по негов адрес и неадекватното му ръководене на компанията, от отсрещната страна все още няма никакво опровержение или потвърждение. По никакъв начин не се е защитил.

До този момент г-н Димитров е излизал с изявление срещу всяка спекулация, която засяга работата му и него като личност. Това е първият път, в който ни вест, ни кост не излиза от ПР отбора на „Пайнер“.

Мълчанието по принцип се счита като знак на съгласието. Нищо чудно димитровградският бос да е съгласен с думите на някогашния му топ кадър – Андреа или да се е стреснал, че ако задълбочи скандала, половинката на Кобрата ще извади поредна порция кирливи ризи на него и компанията му…

Ето кои бяха най-скандалните обвинения, които Андреа разкри:

Изпълнителите са в същата позиция, в която са и заведенията. И кой е единствения, който печели?! Един манипулатор, който манипулира всички. Не искам да нападам никой, но трябва да се говори за тези неща.

Ако все още искаме да имаме музика, манипулатори като този човек, който управлява фирма “Пайнер”, не може да бъдат допускани повече да живеят тук и да продължават да правят това.

Ако това е Румъния, защото аз работя с едни от най-големите продуценти в Румъния, този човек може би щеше да е в затвора. Наистина никога не може да се допусне такъв вид рекетиране, а и се рекетира и от вътре и от вън“.

Интересен бе и разказът на певицата какво го е посъветвала при един от телефонните им разговори след напускането й:

Дръж се малко по-мъжки! Претендираш, че си мъж, застани като такъв, а не да правиш подмолни номера на хората! Виж аз се държа по-мъжки от теб!“.

Андреа разкри и с кое или с какво точно не е била съгласна в „Пайнер“, поради което напусна фирмата:

Аз съм от хората, които не се съгласиха с неговото държание, отношение, поведение, бизнес подход и маниер. Най-вече може би това беше проблем, неговия бизнес подход и отношение към изпълнителите.

Чувствам се много по-спокойна, няма я тази обида.  Когато на него му изнася, ти си най-известната извън България, но когато друга му е по-симпатична, вече не си толкова известна извън България“.

Коментари
Зареждане...