Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Митьо Очите придружаван от антураж 12 души. Цялото Черноморие трепери!

Известният несебърски бос, известен още като Митьо Очите, вече е напълно здрав след тежката оперативна интервенция, която претърпя в Турция.

Желязков претърпял преди време интервенцията, за която според мълвата е платил хиляди левове.

Според запознати, Митьо Очите често пътува до столицата за срещи с различни хора, като за целта е съпровождан от охрана от 12 души. В последно време той прибягнал до услугите на външна фирма за охрана, на която плащал солидно.

Движел се задължително с бронирани автомобили, а бронежилетката била част от облеклото му дори в хотелските стаи, в които отсядал. У дома, край морето, Очите се движи едва с няколко от старите си охранители и значително е разредил контактите си с доскорошното си обкръжение.

Митьо Очите бе прострелян с 5 куршума при екшъна в ресторант „4 you“ в Слънчев бряг през юни 2016 г. Тогава той се сблъска с хората на Божидар Кузманов – Божо Кравата, при което се стигна до престрелка на публично място. Тогава бе убит гардът на Очите-Александър Алексиев.

Хора от ъндърграунда в Бургас недвусмислено намекват, че врагът в лицето на Божидар Кузманов – Кравата през лято 2018 няма да припари до курорта Слънчев бряг.

Коментари
Зареждане...