Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Митьо Очите се лекува със сексуална терапия в болница в Инстанбул!

Късметлията Димитър Желязков, който се размина на косъм със смъртта след престрелка през юни 2016-а, се подлага на уникална терапия за възвръщане на физическата форма, пише ХотАрена

Вместо клекове и лежанка Митьо Очите силовак тренира с… медицински сестри.

Сексуалната терапия на Желязков явно дава отлични резултати и морското страшилище твърди, че вече се чувства в по-добра кондиция отколкото преди зловещия инцидент.

Таблоид” научи от свои хора в черноморския ъндърграунд, че Митьо е започнал с „упражненията” още миналата зима и тя доста му се усладила.

Реши да се пробва с момичето, което му сменяше превръзките ей така, на майтап, да види дали пищовът още гърми”, разказва източник на изданието.

След краткото сексуално упражнение босът внезапно почувствал прилив на сили и за първи път се отдал на половинчасова разходка.

Удивен от положителния ефект, Очите се вманиачил по медицинските сестри, които се превърнали в истински фетиш за него.

По време на двукратния си престой в клиника в Истанбул Желязков „опрашил” поне половин дузина въртиопашки от персонала, разбира се, срещу подходящо заплащане.

В крайна сметка ръководството на болницата се принудило да го помоли да напусне няколко дни по-рано, въпреки че си плащал по 800 евро за 24 престой.

Хората обаче се уплашили, че заведението им тотално ще се обърне на бардак.

По време на престоя си в балнеосанаториума към „Грандотел Поморие” пък босът бил на върха на нагона си.

Рехабилитаторки и масажистки също „минали под ножа” на Митьо, а в сексуалния маратон често се включвали и сподвижниците му.

Коментари
Зареждане...