Моника Валериева развежда женен застраховател! Вижте какви ги е вършила в Дубай!

Моника Валериева се опитва да разведе застраховател от Бургас, с когото е изкарала краткотрайна креватна афера, писа Галерия.

Моделката успяла да се намърда в леглото на малко над 30-годишен застраховател от морския град, известен с прякора Доката. Първото му име е Андон и е шеф на клона в Бургас на известна застрахователна компания.

Доката и Валериева имали кратка авантюра в края на миналата година, като за Андон тя била само за забавление. Мона обаче хлътнала здраво. Но за неин ужас застрахователят си има жена и деца и никакви намерения да се развежда.

Влюбената моделка започнала да му звъни по късните часове, когато той е със семейството си.Позволила си дори да го заплашва и шантажира, че аферата се стигне до съпругата му.

Доката бързо си плюл на петите и я блокирал навсякъде – в телефона си, във Фейсбук и Инстаграм, издават запознати.

„Галерия“ научи и каква е истината за честите воаяжи на Мона в Дубай. Според слухове в светските среди, тя е наела там вила заедно с Велина Узунова. Очевидците разказват, че мястото е много популярно сред бизнесмените в Дубай.

За същото наскоро намекна и дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз, с която са в студена война. По думите на Мегз Валериева пътува толкова често в чужбина не за почивка, а „на поръчка“.

Подобни разкрития направи и режисьорът Люси Иларионов във ВИП Брадър 2015, в който участва с Моника. Тя го съди, но загуби делото.