Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Моника Валериева се сгоди! Вижте колко е красив годежният й пръстен! (СНИМКИ)

Моника Валериева се сгоди. Този факт около личния си живот разкри самата плеймейтка.

Участничката във VIP Brother сподели кадър в социалните мрежи с шармантен годежен пръстен, с текст към него: „Казах ДА“

За тайнствения любим на Валериева се заговори още преди месеци, като според медийните разкрития той е мултимилионер от Катар. Въпреки това личността му все още тъне в загадка.

I said YES🥂❤️

A post shared by 🌹MONIKA VALERIEVA🌹 (@monikavalerieva) on

Медийните одумки, че е от отбора на златотърсачките и че е материално момиче, Валериева потвърди с откровено признание по въпроса:

„Да, такава съм аз! Наречете ме материалистка, защото знам какво искам! Защо ме обвинявате? Аз искам мъж, с когото да мога да говоря за история, например, мотивиран мъж, мъж, който да знае, че може повече, защото и аз мога повече. Искам мъж, който ще може да мотивира децата ни, ще им покаже какво е добър вкус и ще ги научи да изграждат характерите си.“

Явно брюнетката много добре знае какво иска и го е намерила в образа на тайнствения катарски богаташ, който буквално я засипва ежедневно с какви ли не скъпи и колоритни подаръци.

Сред тях са традиционните и пищни букети с рози във всякакви цветове, които благоверният й ухажор поставя  до леглото й, в самолета, в колата й и навсякъде, където е възможно. Към тях винаги има по някой скъп часовник, мобилен телефон или чифт шикозни токчета.

Източник: woman.bg

Коментари
Зареждане...