Мръсна тайна изплува от миналото на Кулагин!

Скандалният коафьор Валентин Кулагин крие криминално минало. Макар да си придава вид на представител на висшето общество, той е съден като крадец, пише в. „Уикенд“.

Нахаканият гримьор на звездите крадял козметика от скъпи магазини и дори е залавян в крачка.

Срамната случка е от преди няколко години, когато нежният брадър нямал пукната стотинка, но пък бил зареден с големи мечти и амбиции.

Понеже искал да пробие сред звездите, му трябвало гримьорско куфарче, пълно с качествена луксозна козметика. Подобна придобивка обаче струва над 2000 лева, и то в най-базовия си вариант.

Кулагин по онова време не разполагал с подобен капитал. Затова решил да открадне това, което му е нужно. За негова изненада се оказало, че в магазина не били толкова заблудени и го хванали на местопрестъплението.

Срещу нахакания гримьор било заведено дело, което приключило с тлъста глоба и забрана да доближава магазините от веригата.

Запознати разказват, че преди да го хванат, той извършил успешно серия от кражби и въпреки всичко успял да отмъкне червила, пудри и сенки за очи за стотици левове под носа на продавачките. И така с набавените артикули стартирал бизнеса си.

В крайна сметка винаги е постигал целите си… Дори психолозите на „ВИП Брадър“ са го ценили като „най-големия алфа мъжкар“. Невероятно, но факт…