Най-безчувствените представители сред зодиакалните знаци

В повечето от случаите, в които питате някого „Как си?“, той отговаря с „Добре“ и пр., но понякога тези хора крият пъстра палитра от емоции, които не умеят да изразят в общуването си с околните.

Причините за криенето на истинските чувства са най-различни. Уязвимостта и поддаването на негативните мисли е една от тях. Просто някои от нас са по-чувствителни и затворени в себе си. Но по нищо не им личи и предпочитат да не разкриват болката си, защото ги е страх, че ще ги наранят отново.

Има четири зодиакални знака, които трудно ще покажат емоциите си на околните.

Дева (23 август – 22 септември)

Представителите на този знак са супер срамежливи. Те винаги са прекалено критични към себе си и околните, но ще запазят в тайна това, което изпитват.

Девите са много практични и анализират нещата. Понякога размишляват твърде дълго над проблемите и им се иска да споделят с някого, но трудно се решават.

Везни (23 септември – 22 октомври)

Те мразят да се конфронтират с хората и дори и нещо да не им харесва, няма да го споделят с дразнителите си. Те избягват всякакви спорове. Могат да се самосъжаляват с дни, но рядко ще признаят, че имат проблем, защото това ще окаже отражение върху егото им.

Везните могат да твърдят, че са добре, дори и душата им да страда вътрешно. Те обичат да си кротуват и таят всичко в себе си.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Хората с тази зодия са доста ревниви и свободолюбиви. Те трудно се доверяват на някого, дори и на най-близките си. В повечето случаи не споделят с околните, защото не обичат да бъдат съдени.

Скорпионите се опитват да бъдат уверени и спокойни в очите на другите, но дълбоко в себе си ги „раздират“ най-различни притеснения, които се борят със самочувствието им.

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Това е знакът, който в най-голяма степен крие емоциите си от хората. Водолеите се държат доста студено и другите никога не могат да разберат какво става с тях. Най-лошо е, че когато ги попитат как са, те се дразнят от този род внимание.

Ако някой, който е доста открит и обича да споделя, излиза с водолей, може да има проблеми в комуникацията с него. Ще се наложи да се разделят, ако не успее да преглътне, че той трудно ще се промени.