Най-големите флиртаджии в зодиака!

Флиртът е най-древното изкуства. Изкуството да събудиш интерес у другия, да провокираш мислите и съзнанието му, насочвайки ги към себе си.

Има хора, които са родени да привличат, изкушават и преследват. Ето кои са те:

Близнаци

Представителите на зодия Близнаци са остроумни и комуникативни. Те не се страхуват да се запознават с нови хора, да ги опознаят и дори да ги обсебят. Флиртът им винаги започва с доза шеги, които да предразположат човека срещу тях.

Лъв

Лъвовете обичат да привличат вниманието на околните и флиртуват, защото го намират за забавно. Могат да бъдат екстремно чаровни и завладяващи, докато го правят. Създават комфортна зона около обекта си на желание и без усилия получават това, към което се стремят.

Стрелец

Стрелецът не изпитва никакви затруднения при флиртуването. Никога не се чувства неудобно и винаги има какво да каже със страхотното си чувство за хумор.

Представителите на зодията приемат флиртуването за предизвикателство, което трябва да спечелят на всяка цена. Характерната им черта е използването на езика на тялото. Застават неустоимо близо и не приемат „не“ за отговор.

Източник: jenata.blitz.bg