Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Най-големите заблуди при връзката с женен мъж

Защо женените мъже изневеряват? Или защо жена иска да стане втората в любовното уравнение. Причините могат да са хиляди.

А има и десетки заблуди, които съпътстват подобни тройки. Ето кои са най-разпространените.

Нещата, които съпругата не знае, няма как да я наранят

Може и да не знае сега, но за в бъдеще рано или късно ще научи. И тогава истината ще бъде още по-съкрушителна за нея. Първо, защото явно не става въпрос за мимолетна връзка, тъй като лъжата е пазена стриктно дълго време. И второ, защото мъжът, в когото се е врекла и обича, е предал доверието й.

Всичко е само секс

Това си го повтаря всяка жена, която се среща с женен мъж. Само че рано или късно сексът прераства в любов и тогава ситуацията става сложна. Дори и да сте имали намерението всичко да бъде съвсем мимолетно, идва момент, в който не е толкова лесно да се отдръпнете. И тогава идва желанието вие да бъдете първата, а не втората жена в живота на мъжа.

Той ще напусне съпругата си рано или късно

Само че това се случва в много редки случаи. Приемете, че вие сте играчка в ръцете му и той няма да остави питомното заради дивото. Защо да рискува?

Дори и жените, които разбират, че съпрузите им изневеряват не предприемат радикални мерки и не напускат половинките си, защото вярват, че всичко това рано или късно ще им омръзне. Така че вие винаги ще бъдете втората по ред.

Тя е толкова зла, че той ще е по-добре без нея

Често мъжете, които изневеряват, споделят на любовниците си, че съпругите им са едва ли не вещици, които всеки ден ги тормозят. Но това обикновено са чиста проба лъжи в опит да оневинят себе си и деянията си. Всъщност повечето от тези мъже имат щастлив брак, но просто са се увлекли по една или друга причина. А забежките им обикновено са краткотрайни.

Източник: rozali.com

Коментари
Зареждане...