Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Най-сладката двойка в България вече живее заедно: Плевнелиев се пренесе при Деси Банова

Най-сладката и одумвана светска двойка – Росен Плевнелиев и Деси Банова, вече заживяха под един покрив.

Няколко дни преди Нова година  експрезидентът се е пренесъл при новата си любов в апартамента й в полите на Витоша, разкриха техни бдителни съседи.

И макар често в живота жената да се пренася при мъжа, то в случая Росен и Деси предпочели да не робуват на стереотипите. По същия начин, както и интимната им връзка изненада всички и разби всякакви традиции.

Таблоид” обаче научи, че 52-годишният политик и 15 години по-младото от него русо изкушение се договорили засега именно той да пренесе част от вещите си в наследственото жилище на изгората си и това да стане в навечерието на 2018-та.

Двамата влюбени вярвали, че това ще им донесе късмет в любовта, ако заживеят под един покрив точно преди Нова година.

Зевзеци се смеят, че навярно Росен Плевнелиев, който не крие, че сам прави хороскопи чрез специални алгоритми, сигурно е изчислил точното разположение на планетите и кога е най-благоприятният период да се заживее заедно с Деси.

А и на него като мъж му било и по-лесно да си събере нещата в един куфар и да отиде при синоптичката.

Самата Банова пък била от суеверие не искала да ходи да живее при Росен в жилището му в затворения комплекс „Резиденшъл парк”, където до преди година вече бившият президент живееше с вече бившата си съпруга Юлиана.

Коментари
Зареждане...