Нана с пророчески сънища! Водещата видяла болестта си и аборта си на сън!

Нана Гладуиш, водещата на предаването „Съдебен спор има необикновената дарба да предвижда важни събития в живота си чрез пророчески сънища.

Способността да вещаят бъдещето имали много жени в семейството й – предавала се по майчина линия, но избирателно. Че има такава заложба обаче, чаровната блондинка разбрала по най-тежкия начин, пише ХотАрена.

Пътят, който Гладуиш все още изминава в борбата с жестоката болест рак, е дълъг и трънлив. Коварните злокачествени образувания причиниха смъртта на баба й, на баща й, а наскоро и сестра й бе диагностицирана с това заболяване.

Самата Нана преди 6 години проведе сериозна битка с рака и прогнозите за нея изглеждаха розови, но неотдавна той се завърна и водещата отново преживя познатия ужас.

Гладуиш добре си спомня първия миг, когато разбрала за пророческата си дарба. Малко след сватбата си с англичанина Джонатан тя сънувала своя баща, с когото имали много силна връзка. Той се явил, за да й съобщи, че са „останали девет”.

Тогава Нана не предполага значението на съня, но в действителност точно след 9 дни родителят й починал и тя осъзнала, че е има ясно изразена ясновидска дарба.

След време водещата видяла насън и спонтанния си аборт. Опитала се да го игнорира и да се съсредоточи върху бременността си, но мрачните мисли я застигали. Нещастното събитие не закъсняло. Случило се точно така, както в съня – Нана изгубила бебето.

За щастие, следващата бременност на Гладуиш завърши успешно, а синът й Джейсън вече е на 8 години. Преди да роди живо и здраво бебе обаче, тя отново се сблъскала със сериозни проблеми.

Когато разбрала, че носи живот в утробата си, Нана се разболяла от шарка и лекарите препоръчали да направи аборт, защото съществувал риск за плода.

Водещата се консултирала и с други специалисти и накрая взела решението да задържи детето, въпреки заплахата от увреждания. Тя имала усещането, че развръзката този път ще бъде щастлива и шестото й чувство не я подвело.

Наистина злокобен обаче бил сънят на Гладуиш, свързан с болестта й. Точно когато животът й изглеждал съвършено подреден, с Джонатан пътували по света и се радвали на сина си, тя ненадейно сънувала починалата си баба.

Възрастната жена се явила и настоявала да вземе Нана със себе си, но тя проплакала, че още не се чувства готова. „Не бързай тогава, имаш още време!”, изрекла бабата и даже уточнила точно колко години остават на внучка й.

Водещата е разказвала, че този сън наистина я притеснил и дълго не успявала да го забрави, защото според него нямало да доживее до дълбока старост.

Годините, които й предрекла баба й, не били 20, 30 или 40, а доста по-малко.

Скоро след това я диагностицирали с рак и светът й се сринал, мисълта за болестта я преследвала, а бъдещето й се струвало страшно и несигурно.

„През 2012 г. ми откриха рак на гърдата. След като преминах успешно лечение, пет години всичко беше чудесно, но от доста време пазя нещо в тайна. Сега дойде време да го споделя с вас. Отново имам рак. Този път на другата гърда”, сподели Нана в ефира на предаването „Съдебен спор” преди 10 месеца.

В момента битката на водещата със злокачествените образувания в тялото й продължава, но тя демонстрира завидна воля и сякаш нищо не успява да я сломи.

Не вярва в слуховете, че е станала жертва на проклятие или черна магия – твърди, че много хора преминават през подобни изпитания, за да научат житейските си уроци.

Гладуиш се старае да мисли позитивно и въпреки тежката си съдба, вярва в щастливия край на своята история, предават от Уикенд.