Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Наръчник на мръсницата: 5 пози за безболезнен анален секс

Едва ли има мъж, който да иска да опита анален секс. Но тъй като изживяването може да бъде болезнено, много жени не осъществяват тази мъжка фантазия.

Аналният секс изисква не само повишено внимание, но и някаква подготовка. Най-важното е да изберете поза, която да ви възбужда, но в същото време да не предизвиква болка.

Все пак сексът трябва да е удоволствие и наслада във всичките си форми и за двамата участника.

В следващите редове ще откриете 5-те пози, в които спокойно може да правите анален секс, защото степента на болка е най-малка.

В хватката на любовта

В това положение сексът не може да се прави много грубо, но всичко се компенсира от интензивността и триенето при всяко движение. В допълнение партньорът ви може да ви целува по шията и по врата, докато палувате, а това ще вдигне максимално степента ви на възбуда.

Красива кукла

Тази секс поза ви предразполага максимално да се отпуснете. Легнете настрани и поставете главата си върху възглавницата. Вашият партньор трябва да сложи голяното си между краката ви, а с ръце нека да поддържа гърба ви. Гарантираме ви, че ви очакват невероятно силни усещания.

Кучешката

Тази поза вече е подходяща за двойки, които вече са правили анален секс, а момичето вече се отпуска при това палаво преживяване с мъжа си. Говорете свободно какво точно ви харесва, за да изживеете нещо вълнуващо.

Топло място

В тази поза сте в състояние да контролирате скоростта и степента на проникване. Мъжът може да гали гърдите и клитора на половинката си.

На престола на любовта

Вашият партньор ви е изцяло подвластен. Жената е отгоре – тя определя ъгъла на проникване, темпото и силата на триене. Поставете възглавница под кръста на приятеля си, накарайте го да свие колене  и го яхнете.

Източник: jenata.blitz.bg

Коментари
Зареждане...