Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

НАРЪЧНИК САМО ЗА ЖЕНИ ! Как да го побъркате и да стане ваш роб

Трудно е да запазиш интереса с времето, защото от година на година използвате едни и същи и добре познати разработени техники.

Разнообразие, липса на комплекси и готовност за експерименти – ето най-добрите спътници на качествения секс.

Ако отдавна сте заедно, то вероятно си мислиш, че няма с какво повече да го изненадаш. Ето ти обаче прости рецепти за завладяващ секс, чийто главен лозунг е:

„Всичко нагоре с краката“.

Смени романтиката със страст

Може би практикувате нежен секс, без да бързате заникъде, и половинката ти сигурно знае къде да те погали и целуне? От една страна, е добре да се чувствате взаимно. А от друга… не е ли време малко да поекспериментирате?

Привкусът на адреналин в секса е добра подправка и няма да издъни нито едно блюдо. Това не означава, че трябва да променяш всичко, което ти харесва и да хукнеш в близкия сексшоп за кожен корсет и камшик – не е факт, че любимият ще оцени такива кардинални промени.

Струва си обаче да поработиш върху ласките и обстановката. Забрави за известно време за топлото познато легло и успокояващата тъмнина на спалнята.

Предложи му да пренесете „военните действия“ от кревата на пода – измамната мекота на килима и студенината на паркета възбуждат не по-зле от виагра, а светлината (използвай приглушено осветление или свещи, ако те дразни яркостта на обикновените лампи) ще донесе и на двамата насладата на необуздана страст.

За най-смелите съветът е да се заемат с любов пред огледалото – подобно зрелище може да завладее мъжа по-силно от порнофилм. А вместо леки поглаждания можеш да рисуваш кръгове по гръбнака му или да засмучеш ухото му, за да го накараш да стене от удоволствие.

Невероятно, но факт

За година средностатистическият мъж изразходва за секс общо 23 часа, тоест дори непълно денонощие.

А редовният секс подмладява и удължава живота средно с две години!

Не на събличането, да на дрешката

Твоята голота не прави вече необходимото впечатление на любимия? Предложи му секс с дрехи и не жали средства за жартиери и игриви комбинации.

90% от мъжете ще ти кажат, че видът на партньорката в миниполичка или прилепнала рокличка е къде по-съблазнителен, отколкото в шедьовър от индустрията на бельото.

А ако му и намекнеш, че нямаш бельо под дрехите… Не съществува по-мощен стимулатор от фантазията. Освен това визуалното само засилва еротичните преживявания на мъжа.

Полуприкритата голота е по-привлекателна от откровената, а дрешката създава илюзия за непристъпност и примамва с това, което се намира под нея.

Освен класическите миниполички и роклички ала Шанел, в първите редици на мъжките фантазии маршируват ризки и тениски, облечени на голо. Не сваляй дрехите, когато нещата стигнат до най-горещата точка.

За какво си мечтаеш?

Пред теб е рейтингът на най-разпространените мъжки фантазии. Може би ще ги реализираш?

Секс по телефона. Следвай три правила: никакъв срам, откровеност, чувственост.

Секс с дама в униформа. Измисли образ и избери дрехата – секретарка, медицинска сестра, учителка, данъчна инспекторка. Всичко останало ще дойде от само себе си, когато се представиш в новия имидж. Главното е поличката да е по-късичка.

Екстремен секс. В самолета, колата, асансьора, когато в съседната стая се веселят гости – както ви се прииска и където се сварите – пристъпете незабавно към кулминацията.

Орална стимулация на публично място. Не е трудно да се организира в тъмно ъгълче на ресторанта или в пробната на магазина, например.

На видео. Вземай камерата и се хващай за работа. Удоволствие ще получите и двамата – по време на записа и по време на гледането.

Садо-мазо елементи. Тези елементи се продават в сексшопа. Можеш да ги поръчаш и по интернет.

Бръсначът в ръка!

Когато всичко вече е изпробвано и изпитано, а ти се иска да е като първия път, може би не си опитала да се обръснеш.

Какво да се прави – повечето мъже са луди по секс с нимфетки-лолитки. А какво може да е по-невинно и игриво от гладко междукрачие! А ако му предложиш и той самият да извърши процеса?

Едната мисъл за тази процедура е способна да побърка всеки мъж – обвитата в пари вана, пяната и нежното докосване на бръснача до най-интимните места на любимата е просто прелюдия към страстен секс. А защо да не обръснеш и него? Тогава новите усещания стопроцентово са в кърпа вързани и на двамата.

Ласки вместо кулминация

Твоят любим вероятно е свикнал, че любовната игра винаги завършва със секс? Ограничи се поне веднъж само с ласки. Това не само ще засили чувствеността, но и ще укрепи доверието помежду ви.

Разказите, че прелюдия без естествена развръзка е пряк път до импотентността и психическите разстройства на мъжа, са просто мит. До подобни последствия могат да доведат само постоянно прекъсваният полов акт и редовният отказ от секс, когато партньорът изпитва силна възбуда.

Леко и разпускащо стимулиране с уста ще помогне на твоя герой да свали емоционалното напрежение и да получи удоволствие без обичайния сексуален контакт и загуба на сили и енергия.

Това е добре и от гледна точка на психологията – нерядко мъжете започват да възприемат секса с постоянната партньорка като задължителен ритуал и постепенно губят интерес към него. Докажи му обратното – достави му удоволствие безвъзмездно!

Следващия път вълнуващите спомени за тези ласки само ще стимулират желанието му да „довърши започнатото“.

Поиграй си на забрани

Няма нищо по-сладко от забранения плод – това е вярно във всички жизнени случаи. И за всички сексуални – също. Отдавна е известно – стига нещо да забраниш на някого, и мислите и фантазиите му започват да витаят само там. Какво ще стане, ако си поиграеш със забрани в секса?

Например, докато се любите, да не се гледате един друг (вариант е единият партньор да е със завързани очи). Или да не се докосвате (връзване на ръцете за леглото, например).

А какво ще стане, ако се отнесете към секса с хумор и си забраните… да се смеете по време на същинския контакт? Вероятно няма да се удържите и двамата да не избухнете в смях.

Смехът по време на секс е още една крачка по пътя на доверието и близостта. А когато ти се смееш, интимните мускули се съкращават и даряват на партньора приятни и вълнуващи усещания. И ако е вярно това, че смехът удължава живота – защо да не удължава и секса?

Коментари
Зареждане...